Haticebrc Alparslanveannesi27 nasıl aç kullanıyorsunuz kusmadınız mı gerçekten bi kere aldım normalde gebelikte bulantı kusma yaşamadım onu alınca çıkardım suan 7 aylık hamileyim bir tane kullandığım ilaç yok hiç bir vitamin ilaç kullanmadım bilmiyorum gelişimi için hata mı yapıyorum ama normalde de ilaç içmeyi sevmezdim
bsrguneri03 Alparslanveannesi27 evet aç karına emilimi daha iyi oluyor bende aç almaya calısıyorum ☺️
bsrguneri03 Haticebrc folık asit ve d vitamini bebek için onemlı dıye biliyorum ama doktorunuz daha iyi bilir tabıkı ☺️
Selbus Haticebrc sidefer toz kullanın hem kabızlık yapmıyor hem mideyi rahatsız etmiyor. Sigorta karşılamıyor ama çok güzel bir demir ilacı. Tadı da limonlu kola gibi.
Haticebrc bsrguneri03 doktorum ilk günden beri bi sürü ilaç verdi de ben hiç kullanmadım ayda kan testi yaptırdım sağlık ocağına eksik veya düşük bişey çıkmadı ama bebek için yanlış yapmış da olabilirim tabi
Zereniim 35haftalığım 1aydır 3 defa kullanıyorum ona rağmen çok artmıyor hamile kalmadan öncede kanım ara ara düşerdi Günde 3 kullanmak normal bence 2tane birden içiyorum gün içinde yatmadan da 1tane içiyorum
bsrguneri03 Zereniim ya çok sağolun yorum ıcın banada 3 kullan dedı 36 haftalıgım sanırım bebegın dogumuna yakın olduğu ıcın de fazla kullanıyoruz umarım faydası olur daha once kanım böyle düşmemişti gebelıgın sonlarına dogru cok fazla düştü hatta verofende taktırdım 5 kere falan şifa olur ınsallah 🙏🏻💗💗
bsrguneri03 Haticebrc kaçıncı haftadasınız degerlerınız düşmemesi iyi tabıkı bu vitamınler de sanırım bebegın zihinsel gelişimi için kullanılıyor eger daha basındaysanız gebelıgınızn enazından verdıgı vitamini alın bence ☺️💗