Ustunneliff Arkadaşlar daha tam cinsiyetin belli olacağı haftaya gelmeden cinsiyet tahmini yapabilenler var tutuyorda birde keseden anlayanlar var Allah aşkına biri nasıl anladıklarını söylesin 😅 bebeğimin cinsiyetini tahmin etmek istiyorum 🥲
irem01 Ustunneliff bence kese çok değişken doktor ultrasonu hangi açıdan tutarsa öyle görünüyor kese. Ama ilk haftalarda plasenta soldaysa erkek sagdaysa kız diyorlar bı de nub teorisi var o daha doğru çıkıyor bence. Onun için pozisyonu iyi olması lazım.
Asistan-mom Ustunneliff kese yapısı hurafe Dr USG tutuş açısı ile alakalı sağa sola kaydirinca kese yamuk görünür üstten bakınca çökük durur Genel olarak inceliyorum ben çoğu da tutuyor 😀
mihrimacan Nurdan biri bakerken fasulye kese kız yuvarlak kese erkek demişti o kalmış aklımda ama cidden helal olsun çok çok fazla tahmini tutan var maşallah
Muvahidee_ Bende bu yöntemi yeni öğrendim bende tuttu ama bilemem 😅 idrarınızı karton bi bardağa biraz yapın daha sonra içine bir miktar karbonat dökün eğer balon gibi köpürür taşarsa erkek demek ama bir şey olmaz veya sönük bi köpük olursa da kız demekmiş 🙈
irem01 Ustunneliff googleye yaz ayrıntılı bilgi var. Bebeklerde nub çıkıntısı var bu 12 haftadan sonra belirginleşiyor o omurilik kemiği ile paralel ise kız dik ise erkek diyorlar Ben onun doğru tuttuğunu düşünüyorum 😊
irem01 Asistan-mom benim son gittiğimde doktor sırf ultrason vermiş olmak için rastgele görüntü verdi. Hiç ugrasmadi o kadar belli değil yani 😅