Ozoooo 32 haftalık ayakta durunca alt tarafta ağrı ve sol kalçada ağrı Oluyor bu durumu yaşayan varmı kızlar son ayım ondan mı acaba
Kelle0129oekd Ozoooo bu ağrı bende de mevcut 32 haftalık oldum bende bence bebek ağırlaştığı içindir cuma günü hastaneye gideceğim soracağım doktoruma
Sibelakta Ozoooo bende aynı haftayim benim bı bacağından bikini bölgem rahmime varana kadar ağrı oluyo ve karnından af edersiniz alt kisimin tak cikisna bıçak saplniyor yalancı sancı diye düşünüyorum ben ve bebek o an aşırı kasliyor
Snmkrby1_ Benimde buna benzer ağrılarım var çatı kemiğim özellikle çok ağrıyor ama ben belimdeki platinler yüzünden ağrıyor sanıyordum yinede bilmiyorum tabiki
Ozoooo Snmkrby1_ yarında devam ederse doktoruma mesaj atacağım bildiğin afedersiniz popom ağrıyor ya sanki alt tarafım çıkacak
Snmkrby1_ Ozoooo hamileliğin son aylarından olabilir belki sen yinede doktoruna danış umarım kötü bir şey demez içini ferah tut
Psikologaylin Valla rahmim yerinden çıkacakmış gibi ağrıyor afedersiniz alt tarafımı elimle tutarak yürüyesim geliyor etim acıyor resmen 🫣
Ozoooo Sibelakta bende öyle oluyorum aynen dediğiniz gibi hele bide tuvaletim gelsin karnım taş oluyor
Badem_gozlum_ Ozoooo fayda eder düzenli iç canım normal hap şeklinde olanı yazdr diğerini içemiyorum yazmissn
Ozoooo Bezgii hiç içmiyorum canım doktor verdi ama suya katıldığı için midemi bulandırıyor onunyerine maden suyu içmeyi düşünüyorum
Bezgii Ozoooo içince ağrılarında ki farkı göreceksin 🤗 . İstersen başka şekli varsa ondan aldir suda erimeyeni yabda başka markası falan