GamzeSerhat Kızlar iyi akşamlar . Bakırköy’de oturuyorum ve gidebileceğim iyi bir hastane ve hekim arayışındayım😞 Allah nasip ederse Doğuma kadar gitmek istiyorum 🙏🏻 Gidenleriniz barsa nereye gidiyorsunuz ne sıklıkla gidiliyor ve tabi ücreti🙋🏻
Nilay GamzeSerhat çapa özel hastanesi Altay bey ve şifa hanım tavsiye ederim çok iyi doktor ikisinde ben Altay beye gidiyorum muayenesi 90tl
Mommy GamzeSerhat canım bende gayrettepe florance Nightingale Banu Hanıma gidiyorum ve kesinlikle çok ilgili çok iyi ben çok memnunum😊 kesinlikle tavsiye ederim😊
GamzeSerhat Handeaslan39 çok uzak da olsun istemem ama iyi biyerse faydasını göreceksem miniğim için fizana giderim😍
Handeaslan39 GamzeSerhat benım gittiğim yer var canım başarı çok memnunum küccükköyde 🙂 İstersen bir dene 🙂👍 ama sana uzak 😏
GamzeSerhat Handeaslan39 eşimle görüşüp orta yol buluruz olmadı 😊 peki muayene ücreti ne kadar kime gidiyorsun birde ne sıklıkla gidiliyor canım🙋🏻
GamzeSerhat Handeaslan39 eşimle görüşüp orta yol buluruz olmadı 😊 peki muayene ücreti ne kadar kime gidiyorsun birde ne sıklıkla gidiliyor canım🙋🏻
Handeaslan39 GamzeSerhat valla canım muayene ücreti 75 tl ama çok memnunum ayda bir gidiyorum🙂👍 tavsiye ederim 🙂🙂 belkı karşılaşırız 😂😂