Kymett Ayda 4 kilo alıyorum 25 haftalık hamileyim 12 kilo aldım napmaylim kızlar diyetisine basvurmalimiyim bu 10 gün içinde şeker yüklemesi de yaptırcam
birannis_ Kymett şeker yüklemesinde seker çıkarsa doktor zaten yönlendiriyor diyetisyene yada ilgili bölümlere ama şekerinize tansiyona dikkat edin bende çok kilo aldım 27 hafta olmak üzereyiz gebelik şekeri çıktı haftaya randevum var bakalım şeker için ne yapacaklar
Hatisss Kymett kendini aç bırakma. Öğünlerini normal porsiyonda al ve meyve , ceviz, fındık, kuru üzüm tarzı açlık hissini yatıştıracak ara öğünler seç. Bol su içmek de bende işe yarıyor. Su dan tok hissediyorsun😂
Mediha99 birannis_ şeker değerleriniz neydi ben de sabah verdim sonuç çokmış doktora daha gitmedim 99-172-155 şeklimde
Kymett Gerçekten napicagimi şaşırdım yarından itibaren yememe çok dikkat edicem ama yemedigim vakit de dengemi sagliyamiyorum nolucak bilmiyorum artık kafama çok taktmaya başladım
2oglusannesi Kymett şeker yüklemesi yaptrmayin bari zaten hızlı kilo almışsınız bide glikozla bebeğin pankreasina k cigerine zarar vermeyin. Kendi sekerinize hem acken aclik kan değerine hemde tokken tokluk kan değerine baktrarak öğrenebilirsiniz. Lütfen dikkatli olun bebek sizden alacağı kadarını alır zaten siz kendinize neyi yakıştırıyorsanz onu yapın ama şeker yükleme konusunu çıkarın aklınızdan
Kymett Bugün doktoruma söyledim olmak istemiyorum hocam dedim babam şeker hastası olduğu için yapalım dedi benim açlık kan şekerim hep 92 lerde çıkıyor ama tokluk bilmiyorum hiç olcurtmedim
catandgirlmom Kymett valla bende bi ay 4 bi ay 3 falan derken 25 kilo aldım hamilelikte doğumla 15 gitti 2 haftada ama kalan 10 kilo öyle hemen gidecek gibi değil. Çok dikkat ediyorum emzirdiğim içinde yediğime içtiğime. İnşallah gider hemen eski kiloma dönerim.. hamileyken keşke biraz daha dikkat etseydim bu kadar almasaydım.. diyetisyene gittim verdiği diyete de uymadım. Doktorumda sürekli kızıyordu az ye herşeyi ye diye diyetisyeni çok önermemişti hamilelikte.. yani diyeceğim odur ki şimdi biraz dikkat edin ki sonrasında vermeniz gereken çok kilo olmasın
Birkucukmucize Kymett hamilesin bosver alman kadar normal bir şey yok sen sağlıklı ye gerisi bosver sal gitsin dogumdan sonra verirsin
cevriye35_ Kymett Bende çok kilo aldim 21 haftaligiz 7 kilo aldim ama hepsi benim sucum ilk 3 ay yiyemedim kusmaktan simdj de hic durmuyorjm 4 ogun yedigim bile oldu iyice sapıttım istahimi biri alabilirmi