Dicle06 Kızlar eşim bekarken Hakkari Çukurca da görev yaptı ev götüremez çıkmıştı. ordan Adana’ya tayini çıktı biz öyle evlendik 3 yıl daha buradayız bir sonra ki doğu görevinde ev götüremez çıkar mı acaba öyle bir ihtimal var mı?
Nurr_22_22 Dicle06 var askeriye işine belli olmuyor eşimde Şemdinli’de ev goturulemez yerde düzenimizi bozduk ailemin yanina taşındım özel sebepleriniz yoksa sizi goturemeyebilir
Nurr_22_22 Dicle06 işiniz zor ama ilerleyen dönemlerde atanirsaniz belki eşiniz sizin olduğunuz yere gelebilir
Dicle06 Nurr_22_22 inşallah bebeğim Eylül gibi doğacak inşallah bebeğimle beraber hazırlanabilirim KPSS ye 🙏
11melike Nurr_22_22 He onu eşime sorayım sizde de biz gibi 3 doğudan sonra tercihe göre mi gidiş geliş bizim doğu 2 sene zaten uzmanlarda nasıl bilmiyorum ama bölge bölge ayrılıyor 4 ve 5 bölge biraz sıkıntı 3.bölgeden öncesi rahat
Nurr_22_22 Dicle06 bizim ilk dogumuz meslege ilk girdiginde batıda bişe şehirde çalısmis komando olarak hep dogudaymis ama sayılmadı o sonra bir batı daha gördü 1 sene önce Şemdinli’ye çıktı tayin
Dicle06 Nurr_22_22 benim eşimde ilk mesleğe başlayınca 5. Bölge 3.5 yıl ev götüremez garnizonu çıkmış Hakkari Çukurca’ya , ordan 5 yıllığına batıya geldi burda 3. Senemize girecez . Burdan da tekrar doğuya gidecez ev götüremez çıkar diye korkmuyor değilim
Ravza11 Şuan o stresi yaşıyorum bende ya dogudayken eş goturulen bı yerde değil di batıya geldiğinde evlendik 2 sene kalabildik şimdi tekrardan doğuya gidicez korkuyorum eş götürulemeyen bı yer olursa diye çok sıkıntılı bişey