Sudennaz Kızlar ben doğumdan sonrası için poğaca, kek, börek, brovni kurabiye şerbetsiz falan yapıp buzluğa atmak istiyorum sonradan çıkartıp şerbetini beklesem kötü olurmu
Amineazra Sudennaz ben öyle denemiştim şerbetli tatlı şerbetlemeden attım sonra çıkartıp az fırın da ısıttım soğuk şerbet döktüm güzel oldu tazeydi
Masell Sudennaz ben şahsen hiçbir şey yapmadım.Yapmayacağım da.Benim canımdan can çıkmış o lohusa halimle bir de izzet ikramda mı bulunucam.Evime gelen bana birşey getirsin çok istiyorsa
Humannrle Sudennaz şerbetli tatlıları dolaptan çıkarıyorum tamamen çözülünce kaynar şerbet döküyorum tazecik oluyor 🥰
Burnumageliyoduslkmsn Kendine hazırlıyorsan hazırla ama bence eve gelen eli boş götü yaş gelmemeli ya kısa tutmalı yada arayıp canın ne istiyor ne getireyim demeli nezaketen de olsa en kötü bir kek yapıp getirsin cay demler içersiniz .
elif-asil Burnumageliyoduslkmsn bnce şerbetli tatlı taze yapılan gibi olmuyor … Tadı bana buzluk tadı vermiyim bn bir kere denedim onn harici şeyler gizli ama şerbetli tatlı benm için Geçersiz di.
Burnumageliyoduslkmsn Maisina ama öyle valla yemek olarak var dolabımda taze fasülye vs vs ama bir Allah’ın kuluna 40 liyken yapmam getirsinler valla gözlerinin içine içine bakarım ya utanır giderler yada kalkar yaparlar 😁
Deletedmom_103 Burnumageliyoduslkmsn aşko beceremedim falan ayıp bebemiz nazlı biraz o kadar yoksa kaç gündür neler çekiyosun görüyoruz 🥺
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_103 çöktüm yine mutfak halısının üstüne dertli dertli oturuyorum halimi birr gorselerrr acır içleri 🥴
Asel-2023 Eve geleni doyur ,doğum yap doyur, ölünce doyur ya bırakın insan dikişli oluyor zaten ter basıyor bebe misafirim yaninda emesi tutuyo inanın kendimize yapıyoruz yemeyi versin bı kuru pasta alıp gelsin gelen de onları düşünüp yormayın kendinizi
Havvaca Bende hazırlık yapmak istiyorum ama elaleme değil bize 😂 elalem 💩 Yesin zaten annem yanımda duramicak fazla o yüzden depresyondayim elelamin boğazını düşünemem gelen eli boş gelmesin gelirse de kahvesini boş içip kalksın 😂
Burnumageliyoduslkmsn Havvaca kahvem bitti dicem gerekirse ay yok valla geliyoruz diye ariyani pişman edicem aradiklarina ya hoşaf yaparmisin ya komposto varmıydi sizde dicem çevre ful Erzurum eşimin akrabaları cağ kebabı isticem ispir fasulye isticem
Semaazz Havvaca valla bu benim 🤍🤍🤍😂😂😂😂 sırf kendime kolaylık olsun diye hazırlık yapcam atarım mikrodalgaya ısınsın yerim ohh misss gelecek olanda kendine de getirsin bana da 😂😂😂
Havvaca Burnumageliyoduslkmsn benim akrabalar şehir dışında gelen olursa akraba degil 3 5 arkadaş olur eşimin anne babası yok kayinpeder kayınvalide yerine koyduğum çok sevdiğim dayısı ve yengesi var onlar olur başka kimse gelmez bana açıkçası. O yüzden kahve de çok görmem jsjsjsjs 😂 gelin gibi gelin ben 😂😂
Burnumageliyoduslkmsn Havvaca yok kız deme öyle bugün başıma gelenleri bir bilsen hemde aile binasındayim yediğim önümde yemedigim arkamda eltim kaynanam sağolsun kaynanam baklava açmış misafirler için ben yicem millete vermicem diyorum bakalım en fazla kahvenin yerini söylerim önemli gelen olursa uzaktan görümcem eltim kaynanam halleder bak yatma kafasında değilim doğumdan sonra hemen ayaklanmak istiyorum hemen düzen otursun 3 çeşit yemek çıkarmak istiyorum düzen değişmesin istiyorum en kötü iki yemek cikarsamda yeter evdekilere kızıma kocama can feda ama valla zaten uykusuzuz bide yormasinlar 40 mevlüdu yaparım bir güzel yesinler içsinler😁