Kızlar dün temzlik yaptım buzdolabı bulask makinesi faln çektim tezmledim arkalarını biz bayadir cock istiyoruz ikinciyi ama olmuyor artk kafamdan çıkarmaya karar verdim çünkü sürekli dusundukce her ay daha adet olmama bi hafta varken kendimi test yaparken buluyodm bu süreç çok zordu bnde artk takmamaya karar verdim herkzden de öyle tavsiye aldım takma düşünme tam aklindan çıkardığın an bi bakcaksin ki hamilesin flan filann… Dün temzlikde usuttum biliorum öğlen bi üşütme geldi yavaş yavaş vucudumda sizlama oldu sanki dayak yemişim gbi snra kendimi yatakta buldum üşüyorum ama nasıl.. iki battaniyeyle yattim gece daralma geldi başka odaya geçtim yataktan kalktgim an bi sıvı aktı iç çamaşırıma bildiğiniz suydu sabah uyandım ayni kalkar kalmaz az bisy su aktı yine ikindin bi gaz sıkışması gibi bsy oldu karnima kiramplar girdi ama nasıl kivrandim tuvalete kosuyorm bsy yok en son ayran içtim onla tuvalete çıktım tam taharet olurken peçeteye kan geldi kirmzi parlak benm dha onceden bi düşüğüm de var onda kan durmamsti hiç ağrım da yoktu kanı görünce korktum acaba hamilemiyim düşük mü flan die pet koydum önüme 2-3 saat oldu baktm bsy yok tuvalte gittim bi küçük abdest yaptm tekrar taharet olurkn yine hafif kan geldi delircem smdi doktra gitmeyi düşünüyorum hic boyle bsy yasayan oldumu hamilemiyim düşük mü oluyor kafayı yicemm 🤦🏻♀️🙄🥺