[silindi] Koztaburcan ben ilac icme taraftari olmadigim icin her gun maden suyu ile aliyorum magnezyumu o da iyi geldi deneyebilirsiniz öyle de bimde ozkaynak var en yuksek magnezyum onda sodalar icinde benim gozlemledigim.
Koztaburcan [silindi] soda da içiyorum ama faydasını görmedim hem ağrı için hemde kabızlığa iyi geliyo diyolar onun için denemek istedim
[silindi] Koztaburcan her vücut ayri tepki veriyor tabi denemek lazim bende de suda eritmeli magnezyumlar hic ise yaramadi soda ise yaradi birde sicak corba ictigim günler rahat ediyorum psikolojik olabilir icimi yumusatiyor sanki sicak corba 😅
Zelalzelal Koztaburcan soda ile madensuyu aynı değil madensuyu doğal soda ise yapaydır sodada magnezyum olmaz araştırmanı tavsiye ederim 🙂
Feyzaclk Koztaburcan soda kabızlığı geçirmez ama magnezyum kesinlikle geçiriyor özellikle toz olanlar
Koztaburcan [silindi] bende hiç biri fayda etmedi ne çorba ne soda maalesef 😅 hep kan hapından sonra böyle oldu
[silindi] Koztaburcan o zaman son care sabah ac karna bi cay bardagi suyun uzerine zeytin yagi döküp fondip yapiyoruz kesin net çözüm kabiza
Koztaburcan [silindi] ay o da çok kötü ya bi kez içtim de baya midem bulandı artık son çözüm o bi kez fayda etti ikinci içtiğimde faydasını görmedim