H1z2a3 3 kızım var 10 haftalık hamileyim ilk günden beri istediğim için mi yada gerçekten hissetiğimden mi bilmiyorum hep oğlum olacağı hissindeyim. Sizler hissetiğiniz çıktı mı üç kızımda dq hissetmiştim de şimdi bilmiyorum his mi istek mi😊🤭
Alprslnbal H1z2a3 ben kız hissetmiştim kızım olucak inşallah olabilir bence allah gönlünüze göre versin🌿
Agg0207 H1z2a3 çok istediğin için öyle geliyor olabilir ama bence kizada hazırla kendini hayal kırıklığı olmasın canım .ben iki hamileligimde de hissettim ve çıktı herzaman
H1z2a3 Agg0207 ya aslında kıza da hazırlıyorum kendimi dua ediyorum önce sağlıklı hayırlı evlat olsun diye rabbim iki meyveden de tattırsın inşallah🤲
ballikedii H1z2a3 en başından beri erkek istiyordum ve öğrendiğim andan itibaren erkek dedim ve oğlum oluyor bence hissediyor anneler 🥹
asli_kaya63 Amineazra ayy bende hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce rüyamda gördüm hamilesin bir kızın olacak diyolardi bana. 2 oğlum var kız hissediyorum bende. İki oğlum da ben sormadan anne kardeşimiz kız olacak diyorlar. İnşallah hayal kırıklığına ugramayiz🥲 evlat evlattir kızı erkeği fark etmez sağlıklı olsunlar ama Allah kimseyi her iki paydan da mahrum etmesin. Hepsinin duygusu ayrı bence
CeydaST H1z2a3 erkek hissediyordum oğlum olacak inşallah ❤️ istediğimiz daha çok kız olmasıydı bu arada 🤭 tabi ilk çocuk kız erkek hepsine sevinirdik
H1z2a3 CeydaST ilk çocuk ne de olsa insan mutlu oluyor iki de öyle ama iki çocuk aynı cinsiyet olunca insan artık farklı istiyor tabi hayırlısı sağlı olmaları daha önemli
Deletedmom_103 H1z2a3 hamilelikten öncesi ve sonrası devam etmek üzere ben eşim annem yengem yeğenim olmak üzere herkes rüyasında kız gördü ve içimdeki hissime görede hep kızdı kız hissettim. Ama dün doktor erkek dedi 😂 sen hesapla işte
H1z2a3 Deletedmom_103 ya hamile olduğımu bilen bilmeyen herkes rüyasında erkek görüyor bende gördüm belki o da beni bu hisse itiyor bilmiyorum bakalım hislerime güvenmek istiyorum ☺️
Tugraseda H1z2a3 bende cok kız istediğimden sanki tam tersi olucak diyodum. Gerçektende öyle oldu tam tersi oldu 2. Erkeğe hamileyim
Deletedmom_103 H1z2a3 ben hala inanmıyorum erkek olduğuna ama daha 12 haftalık yanılma payı vardır diyerek bekliyorum 17 haftalıkken gidicem o zaman tam netleşicek ya hissimde doğruyum ya da yanlış 🤷♀️