beyzanurk2502 Cansuu55 instagramda kokoş anneler sayfası var ordan yaptırdım kapı süsü yastık ve hastane çıkışı olarak yaptırdım ben ama tek olarakta yaptırabiliyorsunuz
Replay mayaden çok şık çok güzel nerede yaptırdınız acaba fiyatı nedir ? Biz de bebeğimizin adını Aden koyacağız da 🥰🙏
mayaden Replay çok teşekkür ederim 🌸 dolap hesabı sadeevimmm adlı kullanıcı 🙏 yaa çok beğenerek koyduk bizde adlarıyla yaşasınlar inşallah 🩷 ay fiyat bilgisi yazmamışım 150 TL
EsiraK -Gr- -Gr- aynı sayfaymis bende bu sayfadan sipariş verdim kaç günde teslim edildi birde kaçıncı gün sonra size ön çalışma bitince resim attilar
-Gr- EsiraK maalasef cok gec gonderdiler 3 mayisds siparis olusturdum 2 haziranda gonderdiler erken dogum yaptim yetismedi
mayaden EsiraK yok hizli yapıldı. Persembe gunu sipariş verdim , c.tesi gününe bitmiş halini attılar 🌸
EsiraK mayaden başka sitede sipariş verdim 18 gün oldu pazartesi hazır değilse ücret iadesi isteyip hızlı yaptıracağım bir yer bulmak için sordum sizin ki iyiymiş
Diidosd Gamze1608 ay sizinkini gözden kaçırdım sanırım tekrar atmanız mümkün mü veya etiket atsanız bana