Panda09 Kızlar 30 haftalık hamileyim. Çatı muayenesi kaçıncı haftada oluyor biraz da gerginim açıkcası rahatlamak da istiyorum acıtması cok var mı 🥹🥹🥹👀👀
Sibellllld Panda09 ben 38. Haftamdayim bugün yapildi hiç korkma korkulacak bişey yok inan bana sakin ol şahsen benim canım çok tatlıdır derdim ama hiç acımadı yani canım
Sibellllld Panda09 çatin darsa kontorl ederkenn acıma olabiliyormuş çatin dar değilse hissetmezsin bile dedi doktor bana
Sevval0308 Panda09 yok cnm bence 37-38 den önce olmaz yani boşuna hazırlık yqpma şuan çok çok erken :)
Panda09 Sibellllld ya açık konuşmak gerekirse ben ilişkiye girerken bile kasıyorum bazen ondan sordum 🥹🥹🥹
Sibellllld Panda09 ne kadar kendini rahat bırakırsan o kadar çabuk biter Allah’ın iziniyle vala bna kamerayla falan değil iki parmağıyla baktı doktor
Seydaeskii Benim 2. Hamileliğim 36+2 yedim dün baktı çünkü 1. Doğumum 37+1de oldu. Normalde daha geç bakarız ama senin erken olmuş doğumun dedi.2. Doğumum olacak olmasına rağmen korkuyordum ama zaten 10 sn sürüyor ve rahat olursan acı olmuyor
deryaduman47 Panda09 cnm ben bugün muayene oldum hiç hiç acımadı derin bi nefes al tamamdır zaten 20 saniye bile sürmüyo
Panda09 Ay bakalım inşallah benim bebeğim kafası aşağı tarafta dönmüş demişti doktor bana çünkü ondan sordum. 🥹🥹 teşekkür ederim hanımlar 🤍
Gzmemk Panda09 bebek ters olduğu için gerek görmedik doktorla karar verip boşuna sezeryan olacaksa gerek yok dedim zaten ters hiç yaptırmadım son anda gerek olursa nasıl olur bilmem