Lou Papatyamoms çok teşekkür ederim 🙏🏻 özele gidiyorum doktor da zaten 2 hafta sonrasına randevu verdi bakalım haftaya cuma 😞
Lou 9204 beta değeri için gitmedim doktorum da 9 Haziran için randevu verdi bazı testler istedi gelmeden yaptır dedi
inciata bana boş gebelik olabilir dendi 6+4te gittim gene ne bebek ne yolk kesesi gözüktü büyük ihtimal boş dendi 7+4te gözüktü ve kalp atışı duyuldu şuan 33+4m geç döllenme olabilir.
Lou inciata sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 evet öyle de olabilir beklemekten başka çarem yok gibi gözüküyor😔
16eda16 inciata canım bende bugün 6+6 yim bebek te yolk sac da yok kürtaj diyorlar vajinal gozukurdu olsa dediler ordan da baktılar senin o sürede vajinal bakıpta gorunmedigi oldu mu hala bi umudum var mıdır acaba
Lou inciata inşallah yani belirsizlik beni çok yıprattı sabah bi kalktım göğüslerimde Ağrı yok şişlik inmiş şuan göğüslerim de hassasiyet var ama şişliği inmiş durumda 😔
mirayandme Daha erken bende 6 haftalığım doktorum keseyi gördü bebeğe haftaya bakalım bu haftada görünmemesi normal dedi hayırlısyla görelim inşallah