Nazzz35 Ygllll olsun ikinizinde içine sinen bir isim bulursunuz 🥰❤️ Doruk ve Demir arasında kalmıştık Demir olsun istedik 😊 sizinde içinize sinen bir isim olur inşallaj sağlıkla gelsin miniklerimiz ❤️
Ygllll Nazzz35 bebce demir çok oldu ama hiçbirşeyi eymen vr asel ve defne ile kapıştıramayız türkiyenin yarısı defne eymen ve asel 🤣🤣🤣🤣
H1z2a3 Ygllll eşimin adı mehmet ali🤣😂🤣😂 söylenenlerden az buçuk onda da var sanki biraz üçkağıtçı fırlamadır🤣
Ygllll H1z2a3 bak işte 🤣🤣🤣 ya post açtım bir iki kişi iyi yorum yaptı 🤣🤣 ailelerdeki tüm dolandırıcı amcalar Aliymiş 🤣🤣🤣
H1z2a3 Ygllll var o potansiyel bizimkinde de hatta adını ali bırakacakları zaman kayınpederimin babaannesi ali bırakmayın demiş kocasının adını istememiş benim üzerime karı getirdi oda pislik olur demişte bırakmışlar😂🤣😂 umarım o huyu benzemez🤣
Snmkrby1_ Hilalina bence kuzey tek olarak da güzel ama diğer türlü düşünürsek yanına bende bulamadım 😅
birgaripana_ Ygllll ooh iyimiş valla isim çok önemli gerçekten. Şimdiki adın ne eskisi neydi merak ettim 😁
Vesile-nur Ygllll ben baştan beri kerem ismini istiyorum eşim istediği için yusuf ekledik ama kesin kararımız değil erkek bebek ismi bulmak gerçekten çok zormuş
hamilebirisi Ygllll bizde ayaz koyduk :) içinde türkçe karakter olmasın ilerde mail adresi düzgün olsun çocuğumun :)) biz analar biraz değişiğiz galiba
simaymasalim 1anne2bebek__ can isminin anlamını çok iyi araştırın lütfen cinlerin babası demekmiş bir hocadan öyle duymuştum