Yeniannebulutlu Dogan-ca29 evet çağan da guzel ama yıne aklıma farklı seyler gelıyor. Yıne burda birş yazmıstı. Çayan diye bir iaim ama bu çağan değil. Çayan da çiyan dan geliyormuş. Aklıma o geldıgı ıcın (tamamen benle alakalı) vazgectım. Çağan çok gğzel ama
aylasennn Ygllll yaa aynı biz 😂😂 çok kriter olunca biz de 35. Haftada karar verebildik anca. O da kapı süsü, çikolata vs. yaptiracağız diye netleşsin artık dedik. Alp koyduk kısa ve öz☺️ iki isim dusunmedik hiç. Yatkın olsaydım biraz Uras Alp ya da Alp Deha koyabilirsin.
aylasennn Zehross03 biz de Gökalp’e çok yakındık ama çevremizdekiler mırın kırın yapınca soğuduk. Bir de Türkçe karakter olması ve çocuk k harfini söyleyemezse diye düşündürüyordu 😄
Ygllll aylasennn yaaa gökalpniçin nasıl dalga geçiyorlarmış üstteki yorumlarda gördüm🤣🤣🤣 götalp gibi bişe nasıl yani ben de gökmen nasıl acaba diye düşünmüştüm ona da göt men mi derler 🤣🤣🤣 çok komik vallahi vazgeçtim…
Ygllll Yeniannebulutlu çağan mı bak ben saçma düşünüyor olabilirim gerçekten bu düşüncem saçmadır anlamı akın akın gürül gürül bayram ankamı çok güzel hem de öyle eymen gibi bi dünya serisi yok evet koymayı isterdim sadece beni şu düşündürürdü bu çocuğa adını yazdırırken çaan yazar mı beni çıldırtır mı 🤣🤣🤣🤣🤣 ya ben geçmişimden ibaret bir insanım ya vallahi ben çok tembeldim ilkokulda 🤣🤣bi öğretmenimden bi evdekilerden ver allah ver 1. Sınıfta okuldan kaçmaya çalılırken müdür öğretmenler ablam hepsi peşimden koşup yakaladı beni 🤣🤣herkes benim gibi olcak diil ya belkim çocuğum hemen öğrenecek ama işte yazarken zorlanmasın diye ğ olmasın bak neleri düşünüyorum 🤣🤣🤣🤣
aylasennn Ygllll göklü isimleri beğeniyordum ben. Gökay çok isterdim önceden. Meslek lisesinde görev yapıyorum gökdeniz diye bir öğrencim var bir gün ona seslenirken bir aydinlanma yaşadım o günden beri gökten soğudum 😄
Ygllll Yeniannebulutlu benim eski arkadaşımın adı deniz mete idi eşim sadece deniz olarak biliyor işte geçen dedi ki deniz ne gğzel isim senin arkadaşın olmasaydı koyardım bayaa da ters söyledi. Bikaçtır da isim bulamıyoruz ya metebkoyalım metebçok güzel bence diyor yani şimdi koysam beni tanıyan herkes eski erkek arkadaşının adını koymuş diyecek 🤣🤣olmaz bi de koyup sonradan öğrenirse ayyyy ay mete güzel bir isim ama ben koyamam
Ygllll aylasennn biz de küçükken ersin diye bi çocuk vardı mahallede eersin mersin gtümü yersin diye avaz avaz bağıırrdık yazık çocuk eve girerdi ya biz ne yapmışız ama ben topluluğa katılmıştım yani herkes deyince ama şimdi düşünüyorum ben annesi olsam bizi yolmuştum. Hiç kadın da bize kızmazdı 😶annemiz de kızmazdı
Ygllll birgaripana_ ah kardeşim gel sarılalım 😢 böyle anlatınca insnalar bizi anlamıyor ya 1nkere 2 kere 3 kere her insandan aynı tepkiyi almaya başlayınca kendini savunmaya geçerek isim söylüyosun. Bi insan ismi yüzünden hep mi savaşır ya ben yaptım zaten üniv mezun olmuştum daha işe girmemişim yeni bi şehre gelmişim tamam bir sayfa kapandı bitti. Yeniden başlıyoruz dediiiim eski sosyal hesaplarımı kapattım şimdi iş arkadaşlarım falan hiç bilmiyo eski afımı mis gibi tertemiz 23 yaşımdan beri güzelim 😍sankim hayatıma estetik yaptırdım öyle
birgaripana_ Ygllll ooh iyimiş valla isim çok önemli gerçekten. Şimdiki adın ne eskisi neydi merak ettim 😁
Neseren Ygllll sen bensin bacım. Çağan diyoruz söylemesi çaaan gibi oluyo diye istemiyorum Ediz, Uras, Akın, Ekin beğeniyorum eşim beğenmiyor. Hala ismi yok çocuğumun yaşına girene kadar hişt pişt diye seslencez bu gidişle
Ygllll Neseren edizi ben de beğendim, eşim şarkıcı edisten dolayı yumuşak buldu bence çok güzel uraz ı arkadaşım çocuğuna koydu ama herkes s ile mi z ile mi bitiyor diye soruyormuş 😔 tek söylemede anlaşılır olsun beni tükettiler oğlum huzur bulsun
Ygllll ElifKyncu0 yaa google yazınca staj yaptığım kurumlar falan çıkıyo 1 tane daha benden yoktu ki o yüzden söylemeyeyim diyorum