aylinaydinel41 Değerim çok düşük geliyor bana normal mi kızlar yardımcı olun lütfen daha kaldım doğum doktoruna gidemedim çalıştıgım için
Yazmelegi_ aylinaydinel41 bende 20 küsürle öğrenmiştim 2 güne bir artısı takip edin güzel artarsa sıkıntı olmaz
adatuna aylinaydinel41 beta değeri bir anda 500 olan bir şey değil ki 5den başlayıp hormonlarla sıra sıra artıyor
YuvarlanamayanPaanda aylinaydinel41 kız 2.99 la şüphelendim 47.9 oldu sonra iki güne bir arttı 1500 2000 oldugu zaman dr git canım
aylinaydinel41 adatuna kafama takılan şey kime sorsam daha yüksekti bizim diyorlar bu kadar düşük duymadık diyorlar korktum acıkcası kese içi boş mu diye
aylinaydinel41 ballikedii yaa çok sevindim rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder 🙏🏻
eylulmihrasmom aylinaydinel41 önemli olan değerin düşüklüğü değil ki artışı canınızı sıkmayın ben 10.66 ile öğrendim. şu an 19+2yiz💓
aylinaydinel41 eylulmihrasmom hayırlı olsun inşallah benim kafama takılan yükseliyor mu acaba ince ince kasık ağrılarımda var 🥹
TubaGokhan aylinaydinel41 bende bir kaç gün önce 16.53 ile öğrendim iki gün sonra 44.57 olmuştu 😊Allah böyle devam ettirsin inşallah 🙏🏻
aylinaydinel41 TubaGokhan çok sevindim adınıza inşallah benim de yükseliyordur biraz kaşık ağrılarım var