Tgcey Kızlar doğum şekliniz ne zaman belli oldu özellikle Ankara bilkent şehir hastanesinde kaçıncı haftada söylüyolar ilk gebeliğim sezeryan mı olacak normal doğum mu çok merak ediyorum şu an 33 haftalık hamileyim
H_a03 Tgcey 38+3 de belli oldu 38+5 de sezeryan doğum yaptım ilk bebeğimde şimdi ikinci ye hamileyim 38 haftanın içinde alırız dedi doktorum
Bet1 Tgcey ikinci sezeryanim olacak 37 de gün veriyorlar 38 içi ya da 39 olarak. Ama ilk dogumsa bebekte ya da sizde kesin sezeryani gerektirecek bir durum şu an için yoksa normal doğuma son ana kadar yaptırmak için bekliyorlar
Zeynoalkn H_a03 sezeryan sonrası nasıldı toparlanma süreci canım ödem ayak şişkinlikleri vs oldu mu göbek çok kaldı mı
H_a03 Zeynoalkn ayaklarım şişti ameliyattan sonra hatta karnım bile doğmamış gibiydi ilk zman sonra geçiyor hepsi ben doğumdan sonra 13 kilo verdim göbek falan hiç bişi kalmadı
Zeynoalkn H_a03 ne kadar zaman lazım canım benim bugün 10. Günüm heryerim şişkin ayaklarım fena 😢 göbeğim minik bi küçüldü ama hala kocaman 😭😭😭 ne zaman normale dönerim ödemler nasıl atılır