ipekcim elisa38 özel hastane olarak medstar Murat Doruk. Devlet istiyorsanız sigorta Metin Güldaş. İkisinede gidiyorum ikisindende çok memnunum 🙏
handeserdes önce mehmet tongalla başladım. 6.ayda değiştirmeye karar verip medstar nalan cihangire gittim bir kere. ama memnun kalmadım. haftaya kontrolüm var ya aynı hastanede başka doktor deneyeceğim ya da tamamen başka hastane. bakalım 🤷♀️
Dilan-M Medstar Topçular Hastanesi Dr. Mustafa Sağlam a gidiyorum. Çok iyi bir doktor Medstar Yıldız daki Dr. Nalan Cihangir’i asla önermiyorum
birannis_ Dilan-M Nalan Cihangir’i neden önermiyorsunuz kötü birseyle mi karşılaştınız ben 2 hafta önce ilk defa kendisine gittim herseyi detaylı bir şekilde anlattı ilgiliydi olumsuz birseyle karşılaşmadım eğer kötü bir durumla karşılaştıysanız bende ona göre vakitlice değiştirebilirim
Dilan-M birannis_ Asla memnun kalmamamın sebebi var olmayan bir şey için sırf para alabilmek adına işlem uygulamaya çalışması. Başka bir doktora gittiğimde böyle bir şeyin var olmadığını bu işlemi asla uygulattırmamam gerektiğini söyledi. Ve Nalan Hanım benim gözümü o kadar korkuttu ki psikolojim düzelmedi aylarca. Asla tavsiye edilmeyecek bir doktor. Sırf benden para almak için yapılması gerekmeyen bir işlem yapmaya çalıştı.
handeserdes elisa38 teşekkür ederim bilgilendirme için. ama ikisi de topçularda. evime yıldız yakın olduğundan oradan bir doktor seçeceğim muhtemelen. murat bulut belki.
Cemremdefnem handeserdes murat buluttan pişman olmazsın eminim önce biraz ciddi gibi geliyo ama devam ettikçe hastasıyla konuştukça daha samimi çok iyi titiz herşeyiyle hem hasta mahremiyetine çok önem veriyor çok saygılı
handeserdes Cemremdefnem teşekkür ederim 🙏 aldığım yorumlar hep olumlu. gerçi nalan hanım için de olumlu yorumlar okuyup gitmiştim ama tam bir hayal kırıklığı oldu bizim için :) benim aradığım biraz daha farklı bir doktor sanırım. umarım murat beyde bu frekansı yakalarız. zira 30. hafta bitmiş olacak gittiğimde doğurmadan bulmam lazım yoksa en sonunda gidip tıpta doğurucam 😂
mylifemyworld Alyn000 muayene ücreti 350 TL doğum ücreti normal ve zorunlu sezaryen 7.500 fakat isteğe göre sezaryen 8500-9000 arası olmasi lazım.Bende oraya gidiyorum ve en uygun hastane diyebilirim.
Alyn000 mylifemyworld teşekkür ederim sağolun kararsızım özele mi üniversite hastanesimi gitcegime karar vermedim. Fiyatlar biraz uçuk Allah herkesin yardımcısı olsun