Bi türlü istenen pozisyona dönmeyen bebem var🤣🥲
2 hafta önce gitmiştik kalbini ellerini ve dudaklarını görememişti doktor bugün dudaklarını ve ellerini gördü şükür ama kalbini istediği gibi inceleyemedi bi türlü dönmüyor hep sırtı dönük elleri yüzünde sırt ve popo görüyoruz sadece 😝🙄
Gitmeden çikolata yiyorum vişne suyu içiyorum doktor göremediği için 20 dk yürüyüş yaptırıyor tekrar bakıyor ama yok bi türlü dönmüyor🥲
Durum böyle olunca doktor hareketsiz mi bebeğiniz hiç hareket etmiyor mu diyor üzülüyorum aslında değil 🥺
eve giriyoruz kıpır kıpır oluyor 3. Randevuya gelmek istemediğimi söyledim çünkü çok stres yapıyorum o dönmedikçe üzülüyorum hiç yoktan bi sıkıntısı mı var diye düşünüyorum 🥺
Doktora da bu durumu söyledim oda ben bi sıkıntı görmüyorum görsem zaten bu çocukta bi sıkıntı var derim sadece ultrason zamanı pozisyon değişikliği yapmıyor dedi siz bi daha gelin görürüz inşallah göremezsek yapacak bişey yok dedi.
Kalbini görüyor ama akışı tam anlamıyla incelemek istediği için doktor muayeneyi bitirmek istemiyor onun dışında şükürler olsun herşeyi tas tamam gelişimi çok güzel bi sıkıntı yok hamdolsun🙈
Bizim gibi olan var mı acaba detayllı ultrasonda istenen pozisyona dönmeyen bebeği olan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum