gusahhh Yarın ikili test yaptircam en son kontrolümde doktorum risk faktörü çıkabilir yaştan dolayi dedi tabiki detaylı görüntüleme merkezine de gideceğim bu konuda sorun yaşayan yada yaşamayan varmı? Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin🤲🥰
Aysegulgnc gusahhh 35 yaş üstü değilim ama 33e yaklaştım bende risk çıkmadı ben yinede fetal dna yaptırıcam çarşamba günü
Ayse5377 gusahhh merhaba benim de yaştan dolayı risk çıktı 2li testte ama ultrasonda bir sıkıntı görülmedi ben de başka teste gerek duymadım .
crazymommy gusahhh Ben 27 yaşındayım yaş riskim 1/800 çıktı doktor ona bile sorun olarak baktı kıl sağlığınızı korumak istiyorsanız yaptırmayın bence 🙄 dünden beri içim içimi yiyor. Herangi bir sorunda aldırma düşünceniz varsa fetal dna yaptırın bence ama aldırmam diyosanız sakın yaptırmayın delirtirler insanı
Duru- gusahhh ilk doğum 32 de şimdi de 36 ikinci olacak nasipse ikisinde de şükür sıkıntı çıkmadı 🌸. Yaş olayı çok söylendi ancak daha erken yaşta da sıkıntı çıkabiliyor. İçinizi ferah tutun inşallah bir sıkıntı çıkmaz 🙏
gusahhh Ayse5377 canim doktorum banada dedi risk çıkma ihtimali yüksek diye bakalm detaylı ultorason bende yaptircam Rabbim saglikla kucağımıza almayı nasip etsin🥰🤲
gusahhh crazymommy canim benim sorma ya en son kontrolde dedi ikili test yapicaz ama risk yüksek diye Allahim büyük tabi ama ben yinede detaylı ultorason yaptircam hatta bana karnından bebegin suyunu alabiliriz ama düşük riski var dedi birde kan alıyoruz bebeğe de sanada bı zararı yok o kanı yurtdışına gönderiyoruz dedi ama maliyeti 400 dolar dedi
gusahhh Duru- Canim inşallah 🤲 Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin🥰
Balahatunn 34 yasindayim. Daha ikili test zamanimiz gelmedi ama fetal dna yaptirmayi dusunuyorum ben de