Meryem0102 6 haftalıkken Özel hastanedekı doktor 2 kese görmüştü sonra devlete gttım oda gordu küçük olan 9,mm büyük olan 20 mm idi. Bugun ıse acıle gttım ultrasyonda 6+6 oldugunu ve tek kese gördüğünü soyledı ıkızımden bırı kayboldumu yanı lutfen yardımcı olun yanılma payı varmı başka doktora elbette gdecem ama sımdı ölücem meraktan benım gıbı yasayan varmı Allah hepınıze sağlıklı evlat nasıp etsın nolur yardımcı olun 😭😥😫😭🤲
Selale_bati Meryem0102 evet duymustum bogle birsey ikizlerden birinin gelisimi durup kaybola biliyor malesef insallah iyi haberler duyarsiniz
EsilaErtugrul Bende ilk kontrole gittigimde 5 haftalıktım 2 kese gözüktü ama içleri boş,1 hafta sonra tekrar gel dedi. Gittim 2 keseninde kalp atışını cok azda olsa duyduk kücücük birşey gösterdi bebekler var ama cok kücükler dedi. Bende korkuyorum gelişimi durup kaybolan varmış. Aynı korku bendede var😥 yarın doktora gidicem. İkiz dedi ama riskli tabiki.
Tugbax68 Acilde kese olarak yanilirlarmi bilmem ama benim ilkinde iki bucuk aylik bebegim 6 haftada klmis lekem olunca acile gittim bebegimin saglikli oldugu kalbnin attigi stresten lekem gelmis olabilecegi soylendi ama onlarin saglikli dedigi bebegimin bir aydir kalbi atmiyor cansizmis
EsilaErtugrul Tugbax68 bende ondan korkuyorum canım acaba kalbi durursa ben hissedemem ve zararı varmı acaba diğer bebege veya anneye. Sana 1 ay boyunca zararı olmadımı?
Tugbax68 EsilaErtugrul soylemediler canim ayrica ilk haftalarda adet sancisi gibi batmalar normal kese buyudugu icin oluyormus ben 9 haftalik oldum hala batmalarim oluyor endise etme
EsilaErtugrul Tugbax68 benimde kanamam hiç olmadı fakat ağrılarım cok fazla. Bende öyle birşey olmuşmudur acaba diyorum. Doktor nedenini söyledimi neden kalbi durmuş diye
EsilaErtugrul Tugbax68 allahım birdaha nasip eder inşallah canım🤲🏻 İkizlerde birine birşey olursa nasıl alınıyor onuda bilmiyorum
Tugbax68 EsilaErtugrul suan hamileyim zaten ikizler hakkinda fazla bilgiye sahip degilim ama sen bunlari dusunme canim kendini yorma stres yapma folik asit kullaniyorsundur onu aksatma esinlede yakinlasma yeter