Yallahbe Kızlar ilk çocuğum olacak bilgim yok hangi Islak mendil markasını kullanmalıyım uygun olanlardan
Minnakkurabiyeveannesi27 Yallahbe Baby turco derim valla kuzum ilk başta bebekken bebek temizleme pamuğu kullan cildi hassas olduğu için yaklaşık 3 ay kadar sonra baby turco güzel bir ürün yada sleppy
hulya1406 Yallahbe Üni baby kullandım ama ilk bebeğim 10 aylık olana kadar pamuk kullandım ıslatıpta.şimdi de sleppy sarı olanı kullanıyorum BİMde 3lü paket 29 TL gibi bir fiyatı var.
KayraKuzusu Yenidoğan döneminde,saf su ve temizleme pamuğu daha sağlıklı oluyor,benim size tavsiyem bu olur
Mustafayigitvebeytugannesi Yallahbe canım eczanelerde bebek temizleme pamuğu oluyor onu kullan kaynamış soğumuş suyla sil bebeğin poposunu. Ben ilk başta ıslak mendil kullandım bebeğim hep pişik oldu 4 sefer bez değiştirdim geçmedi ıslak mendil değiştirdim fayda etmedi kullanmadığım krem kalmadı geçmedi sonra bebek temizleme pamuğu kullandım ne pişik kaldı ne başka bişey..
Amineazra Mustafayigitvebeytugannesi bende böyle yapmayı düşünüyorum bebek temizleme pamukları alacağım ilk deneyimim olacak