babymomy_ Aleynacamoglu su an 23 haftalığız doğum Eylül sonu Ekim başı 😇😇 guzel gidiyor ama izmir çok sıcak evde klimanın altında oturuyorum dışarı çıkacak enerjim yok benım hamilelik beni çok tembel yaptı
Babyykmz Aleynacamoglu 24 haftalik olduk bugun dogum 21 eylul gozukuyor tahmini.. 40. Haftam 21 eylul gozukuyormus daha erkende olabilir tabi
Zeynep_Sedat Aleynacamoglu 20+2 deyim erkek bebiş. Geliyor.. Hamilelik aşırı yoruyor bebek aşağıda olduğu için sanırım
Aleynacamoglu babymomy_ Canım aynılarını yaşıyorum tüm yaz boyunca karnımız dahada büyücek bunu düşününce dahada insan telaş yapiyor 🤣 benimde tarihler aşa yukarı öyle bi 25.30. Eylül bide 7 Ekim var bakalım 🙈
anneoluyorum101 babymomy_ Al benden de o kadar ayriyeten izmir’de ilk yazım ve beni neyin beklediğini bilmiyorm bu ne sıcak 24+3 teym
cevriye35_ babymomy_ Aaa sen ben 😂 bende izmirdeyim şimdiden yaniyoruz Allah sonumuzu hayir etsin 🫶 bizde 22+1
Babyykmz Atlassmomm ayyyy saglikla kucagimiza aliriz insallahh 🙈 cinsiyeti nedir sizinkinin bizm kiz 🙈
64Demet64 22+3 yani 23 haftaligiz❤️ Doğum hesaplamaya göre 2 Ekim gözüküyor bakalım. Başından beri hiç bir sijayetim sorunum olmadı cok sükür☺️
Aleynacamoglu sulekzl Yaa bu zamana kadar gösteremeyen nebilim kız olur diye düşünüyorum benim fikrim 😅🫶🏽 sağlıklı olsun öncelikle🌸
Elifsn sulekzl cinsiyetini göstermeyen bebekler için genelde kız diyorlar 🙊 detaylıda belli olur insaAllah 🥰
Aleynacamoglu Zeynep_Sedat Ya benimkide aşağıda ama çok şükür yorulma fln söz konusu değil Allahdan 💕
Sunshine__ Zeynep_Sedat Aynıyız canım geceleri uyuyamıyorum karnım sert oluyor sabaha kadar yatakta dönüyorum yer beğenmiyor beyefendi 😁😁🤭 sabahları zor kahvaltı yapıyorum hayattan soğumuş gibiyim
sulekzl Aleynacamoglu bizde öyle düşünüyoruz ismi hazır artık kızım diye seviyoruz 😂 sağlığı yerinde olsunda bebişlerin yeter 🙏🏻
Aleynacamoglu Hayrnnisaors97 Yaa az öncede yazdım canım bu zamana kadar cinsiyet göstermeyen kız olur diye düşünüyorum 😅 sağlıklı gelsin minik alışveriş fln yaptınızmı ne durumda ?🌸