hilalaktascelik Pinklove ya bu nasıl bir başlıktır 🤣🤣 hamilelik bizi çok duygusal yapıyormuş gerçekten
hilalaktascelik Pinklove bu arada bebeklerin ateş düşürücü ağrı kesici şurubu var ya calpol dü sanırım eline biraz onu dök geçer
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Pinklove tam linçlemek için girmiştim konu başka çıktı skkjd şaka şaka 😅 benim elim yanmıştı bir kere biberden çok kötü olmuştu hâlâ da unutamıyorum 🥵
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Pinklove acı biber olduğunu bilmiyordum bir doğradım ellerim cayır cayır yanmaya başladı 🥵
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Pinklove hamilelikten önce saç boyanır mı diye post açmaya gidiyorum kdjdjj 😁😁😁
Zumzugukodummuzzingillatirim Pinklove aşkım çareyi söylüyorum, anne öpücüğü. Biz Umiko ya almıştık evde vardı. Bütün stick elime yapıştı. Sonra öyle uyudum sabah kalkınca geçti yoksa ne denesem zonk zonk zonkladı
Pinklove Zumzugukodummuzzingillatirim Limon sürdüm geçti asko, ne kötü şeymiş bu ya gözlerimden alev çıktı😵😵
Pinklove cahilelafanlatamazsinyorulmaa ya ben de bilmiyordum, hep doğramadan önce azıcık dilime vururum öyle doğrarım acı mı değil mi diye yoklarım. Bunun ucu acı değildi başı acıymış😵😵
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Pinklove onu sen açsaydın keşke acı biberden elim yandı bebeğimin de eli yanmış mıdır kiğğ 😄😄😄