askk_55 Alt 18 ast 20 çıktı bu durumda safra asidine baktirmam gerekir mi alt,ast yeterli mi çok aşırı değil kaşıntım ama var ve bacaklarım da haftam da 13 haftalik
MerveSoner45 askk_55 benimde bacaklarımda var kaşınıyorum alt ast safra asidi herşey normal krem verdi sadece 1 gün iyi geldi yine devam
minikmucizemmmmmm askk_55 bende 37 haftalık hamileyim. Geçen hafta alt ast birkaç şey bakıldı onlar normal çıktı. Bide safra asidine bakıldı kolestaz şüphesine karşılık ama o sonucum daha çıkmadı kaşıntımda azaldı nerdeyse
Aysukuzey06 askk_55 benimde hemen hemen o degerlerde cikmisti biri 17 biri 22 cikmisti galiba safra asidinede bakildi sorun yok denildi. 39.haftamdayim yaklasik 32. Haftamdan beri kasiniyorum deli gibi butun vucudum kirmizi kirmizi minik yaralar oldu hep sinek isirig8 gibi. Bi alerji hapi ve krem verdi hapi ictikten sonra bicak gibi kesildi kasinmalar ama ben dayaniyorum kasinmalara
Ask-bebegim askk_55 benimde 14.haftamdayim aynı 2 gün boyunca kaşıntı oldu.doktoruma gittim et tereyağı yumurta bı sure onlardan uzak durmam gerektiğini söyledi gerçekten ara verdim geçti kaşıntı yoksa çok kötüydum yara olacakti bacaklarım kollarım göğüs karın kısmım. Yediklerinize dikkat edin