Brisii Kızlar 32 haftalıgım bebek makat gelişti daha dönmemişti ama bu sabahtan beri bebek sertleşiyor zorlanıyor bi ortada bi yanlarda sertleşiyor acaba dönmeye mi çalışıyor bu hissedilir mi lütfen bilen biri
Minaesra Brisii hissettim iki gün sessiz sakin olan çocuk gece 35. Haftada deli gibi sağdan sola soldan sağa birşeyler yaptı deli oldum hatta ağrıdan uyuyamadım, öğlende randevum vardı gittim ve cidden dönmüştü ama henüz kanala girmemiş 🫠
havvaclsknn1 Brisii alış annesi alış şuan böyle dersin yarın karnında hic durmadan hareket edince dur diye kızarsın ona göre 🤣
esraEb Aleyna_cakmak01 nasıl hissettiniz. Ben de 27+6 yım. Sürekli mi dönüyor bi kez dönünce öyle mi kalıyor 🙄
Aleyna_cakmak01 esraEb Ara sıra oluyor her zaman degil olduğu zaman da göbeğimin tam ortasında çok daha net hissediyorum 🫠
Melekkkkkkk Ben hissettim valla göğüs altına baskı vajina da ağrı olmaya başladı 2 gün sonra doktora gittim döndüğünü söyledi 😂
esraEb Aleyna_cakmak01 bazen karnımda deniz dalgası gibi bir şey hissediyorum. Tepetaklak oluyor sanki o zaman mı dönüyor 😵💫