Aysenur96- Haftalık hamileyim 4. Hafta kahverengi akıntım oldu iki gün sürdü sonrasında normal akıntılar olmaya devam etti. Bugünde kahverengi akıntım oldu sizce neden normal bir durum mu bu internette kırmızı olmadığı sürece hamilelik döneminde normaldir yazıyor ama size de sormak istedim kızlar yaşayan var mı aranızda 🥺
Papatya21- Aysenur96- O haftalarda bende de olmuştu, doktorun düşük riski var diyip Protestan yazmıştı 1 ay kullan ve 1 ay yat dinlen demişti. O yüzden korkmayın sakinliğinizi koruyun ama bi doktorunuza muayene olun belirtin durumu.
Hilal2901 Aysenur96- acilden bir doktora gidin derim kanama her türlüsü doktor kontrolünde olmalı ❤️ İçinizi ferah tutun benim de kanamam oldu sağlıklı bir gebelik geçirdim ama doktor takipli oldu bir süre
Nurcanben Aysenur96- yani kanamaniz varsa cumartesiyi beklemeniz bana biraz saçma geldi ben kanamanın olduğu an kalkar giderdim erken müdahale hayat kurtarır unutmayın
Aysenur96- @ Hilal2901 inşallah hiç zorlamıyorum kendimi dinleniyorum sürekli ama neden böyle oldu anlamadım cumartesi gideceğim inşallah bir problem çıkmaz 🥺
sevaldqn1 Aysenur96- doktoruna söylemelisin durup ywkrar geliyorsa bir sorun olabilir bende de öyle olmuştu düşük tehlikem olduğunu öğrendim çok şükür geçti şuan aksatma derim sen bilirsin gene de
yesilkahve Aysenur96- illa kırmızı olmasına gerek yok hamilelikte kahverengi lekelenme de bir sorun olabilir. Tabi ihtimali azdır ama içinizin rahatlaması için en iyisi doktora görünmek. Hiç vakit kaybetmeden acile gidin bence.
2kedi1beybi Hiç bir kanama normal değildir. Doktorunla görüşmen gerekir, ben 5. Haftada ilaca başladım. Doktor düşük riski dedi, önlem almış oldum. Burada karar verilecek bir şey değil. Doktorunu bilgilendir.
HMA13 Aysenur96- Benimde ilk gebeliğim ve bendede olmuştu haftalarca dokturuma danıştım normal dedi korkma 🌹
Aysenur96- HMA13 yaaa Rabbim size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza alın ❤️ içimi rahatlattı bu yorum 🌺