momyseker Selam tatlı anneler. Allah nasip ederse Temmuzun son haftası olacak doğumumuz. Benim gibi Temmuz sonunda sezaryen tarihleri belli olanlar varmı? Neler yapıyosunuz, neler aldınız bebişlere, siz nasılsınız?
Pemberuya momyseker bende 37-38 haftalıkken dedi dr sezeryan ama 9-16 Temmuz arası gösteriyor 🥰 sağlıkla gelsinler ama benim uyku problemim var sadece hiç uyuyamıyorum 😂🥺
Edolili momyseker şuan kaç haftalıksınız😊 30+0 herşeyi tamam sadece şampuan, pişik kremi alacağım zaten ikinci doğumum. İlk özel de oldu gün verdiler ama şuan daha gün belli değil temmuz sonuna denk geliyor devlete gidiyorum😊
Medine_yasar05 momyseker biz de 28+2 olduk 37 haftalık sezaryan olacağım için temmuzun son haftası diyor doktorum
Adyokisimsiz momyseker temmuz 25 inşallah, hicbirseyim yok kıyafet olarak 3. Çocuk olduğu için saldım biraz galiba:) beşik yürüteç mama sandalyesi küvet dolap hepsi var doğuma yakın 3 4 tane hastane çıkışı alırım inşallah 😄😄 az önce kontrolden geldim 1555 gram olmuş 30+2☺️
momyseker Edolili bende 30. haftadayım herşey tamam. Biraz daha zaman geçsin bi çantasını yapmak kaldı ☺️
Edolili Anonim3447 32. Haftamda yıkamaya başlayacağım yıkadım kuruttum ütü yaptım 34. Haftayı bulur diye düşünüyorum. 34. Haftamdan sonra çantamızı da o haftada düzenler bitiririm. İlk doğumumda da bu haftalar da yapmıştım. En ideal haftalar oluyor 😊
Yasemin-2424 Medine_yasar05 haftamız aynı bende sezeryan olacaagım ama doktorum ağustos ta dedi neden sızınkı daha erken
Elvan77 Benmde 28 temmuz gösteriyor ama doğum yapacağım hastane uzak henüz gitmedim doğumdan bir önceki kontrolde görse yeterli dedi doktor aynı doktora arkadaşımda doğum yaptı memnun olduğu için ve ücretide uygun olduğu için oraya gideceğiz acaba kaçıncı haftada gitmeliyim 31+4 bu gün
Bebeannesiii Kızlar sezeryana nasıl karar verdiniz? Zorunlu mu yoksa kendi tercihiniz mi? Ben normalden çok korkuyorumda
Medine_yasar05 Mgdk Yüksek tansiyon dan dolayı erken alacaklar özeldeki doktorum 37 hafta dedi fakülteye kalsa 34 haftalık alalım diyor
Anonim3447 Edolili İstanbulda yaşıyorum ben kıyafet olarak çok şey almadım annem ve kayınvalidemler aldı ve çok hediye geldi biz daha çok büyük parçalar aldık beşik dolap mama sandalyesi ateş ölçer tarzı bitti hepsi sadece yıkayıp ütülemek hazırlamak kaldı
Sinemeknci 31+2 deyiz temmuzun ortalarıma denk geliyor ama daha gün almadık dolabı yeni geldi yavaş yavaş odasını hazırlayacaz
Oznurdediler Ben bu doğum tarihi olayın pek anlayamadım ya 30+0 dayım sun kontrolüm vardı özellikle sordum doktorum doğum şekli için daha erken dedi hicbirsey söylemiyor. Benden daha küçük gebe olanların tarihi belli bile. Anlayamadım ben nasıl oluyor? Hadi riski olur hastalık olur kontrollü gider şu tarihte alabiliriz sıkıntı olmasın muhabbeti falan olur da herkesin doğum tarihi belli bakıyorum da. Anlayamadım gerçekten 😅🙈
momyseker Oznurdediler ilk gebeliğimde bende sizin gibiydim ama ilk doğumumu sezaryen olduğum için bu sefer de sezaryen doğum. O yüzden tarihi belli 😊