handeserdes Gzm2781 tam gününü bilmesek de annem bana neredeyse öyle hamile kalmış. evlendikten tam 9 ay 10 gün sonra doğmuşum 😂
Hil7889 Annemler teyzemler hep ilkini 9. Ayda doğur da gelin gız sonrakileri 4 ayda 1 doğursan da olur derlerdi bana 😂😂 nasıl işledilerse içime 4 sene sonra yaştan ötürü yaptık çocuğu 😅 sağlıkla gelsinler diğerleri de çenelerini kapasın bi zahmett 😂💖
Bet1 havvaclsknn1 bende 2. Oğlumu bekliyorum ama asla olmam yani sanmıyorum o kadar kötü biri olacağımi
Deletedmom_103 Gzm2781 nikahtan sonra totomu yırttım olmadı düğünden 4 gün sonra adet görüp bi daha görmedim alsmakkskq
Syma_07 Gzm2781 ilk gece değil ama tam 1.ay hamile kalmışım zaten bir hafta balayı 1 haftada regl donemim oldu 😂
havvaclsknn1 Elsanur 😅😅😅 bende erken doğurmaktan korkuyorum son 4 haftamız kaldı bakalım ne zaman gelecek
Kayra07 Gzm2781 yok yok korunmak isteyince korunuluyor evlenmeden bir ay önce doğum kontrol hapına başlamıştım. 2,5 sene sonra hamile olduğumu öğrendim. İlk geceden başıma böyle bir şey gelmesini istemiyordum 🤭en az 2 sene geçmeli diyorduk öyle de oldu
havvaclsknn1 Havvaca ya ben direk hamile kaldığım için korunma konusunda ne yapacam bilmiyorum ilaç kullanmayı bende istemiyorum ard arda hamile kalmaktan da korkuyorum yani kulağa hic hoş gelmiyor çocuklarım arasında 10 ay oluşu falan 🙄
Havvaca havvaclsknn1 kesinlikle bende en az 3 sene beklemek istiyorum bakalım Dr ne önerecek ♥️ spiral ya da deri altı implanta daha yakınım şu an. Onlarla da olursa Rabbimin takdiri yapacak bir şey yok diyorum ♥️
Busra063606 Gzm2781 ben oyleyim ilk geceden kaldim sonra dusuk yaptim dusukten 2 ay sonra hamile kaldim bir oglum var oglum 6 ayliken bidaha hamile kalmisim😂😂