Demetus Merhaba çok pahalı olmayan bi park yatak modeli arıyorum içine yatağını kaliteli bişey alayım diyorum önerisi olan var mı ?
Elifeski22 Demetus Baby plus Valley park yatak aldık biz 😊 üstündeki alt değiştirme ünitesi ana kucağı olarak da kullanılabiliyor 🥰 yatağını nevresim takımını felan da e bebekten aldık ölçülerine uygun 😊
Pnr_KMRC1 Mediha99 bende aynısını aldım ama kuramadık biz videolara baktım youtube dan genede olmadı siz hangi video ile kurdunuz 🫶🌸
Mediha99 Pnr_KMRC1 canım benim kendim kurdum ya ama Trendyol da ürünün tanıtım videosu var izlemeni tavsiye ederim adım adım yapın acele etmeden çok küçük ayrıntılar bile beşiğin kurumunu engelliyor
Gamze_cnky Demetus çok iyi ama geçen hafta indirimde 670di 110×70 olan suan yine arttı. Bütçe düşünüyorsanız , bekleyebilirsiniz 🌷
Haticebrc Demetus https://www.elelebaby.com/elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun-parki-70x110-cm-gri-siyah?gad=1&gclid=EAIaIQobChMI1tCBi52i_wIV54VoCR3AbwYzEAAYASAAEgL-w_D_BwE
Haticebrc Demetus elebaby den aldım internet sitesinden yatağı hediyeydi kurulumu kolay güzel bir ürün düşünebilirsin
Zeykan Demetus yoyko park yatak aldım haki rengi diye geçiyor ama bej aşırı güzel kurumu katlanması baya kolay
dilay_06 Demetus ankara antares bebek adasından 1750 ye almıştım yatak da 350 tl’ydi 2100 e ikisini de almıştım