Sermec27 Lugesyaa 4+2 de başladı bir kez kustum ara ara Sabah bulantısı oluyor onun dışında iyiyim 5 haftalık hamileyim
Damlaek Merhaba canım benim 4. Hafta benim bulantılarım oluyordu ara ara şimdi 6 haftadayım genelde sabahları çok oluyo mide bulantım birde bende yemek borusu yanması yaşıyorum sizde de bu durum var mı
Lugesyaa Damlaek Damlaek kusuyorsan ondan yanma olabilir bilemiyorum ama bende burun tıkanıklığı oldu sabah uykumdan uyandırıyo
baby2222baby Benim 6+4 ve ilk kez bugün mide bulantısı yaşadım banyoya zor attım kendimi kaç kez ögürdüm midem kalktı, gözümden yaşlar geldi ama birsey cikmadi.az az sık sık yemeyi öneriyor doktor bulantı için.
Besst Ben de Piskopat gibi neden midem bulanmıyor neden böyle olmuyor diye düşünenlerdenim ama o kısmı zorlamamak gerekiyor hatta bulamaması şans yani benim 6+1 de bulandı
Mervee_gezici @Lugesyaa Benim 5. Haftada başladı 16. Haftadayım şuan biraz da olsa azaldı ilk zamanlar çok şiddetliydi
Mervee_gezici @baby2222baby katı şeyler yemenizi tavsiye ederim sulu yemekler bulantıyı artıyor ben sudan bile tiksinmiştim yeni yeni su içebiliyorum
1s1e1d1a_ Lugesyaa ilk 1.5 ay o kadar rahattım ki kaynanam ne güzel ben hamileyken lavabodan cikamiyodum bişey yiyemiyodum diyodu son 1 aydır her sabah bazen gün içerisinde mide bulantısı yaşıyorum istifra ediyorum boğazım yanıyor gözlerim yaşariyor iştahım yok ne denediysemde pek faydasını göremedim ben tabi herkeste farklı etkenler olur ama ben bı çözüm bulamadım daha ne kadar böyle devam eder onuda bilmiyorum