Deletedmom_103 Zumzugukodummuzzingillatirim aşko ben sırtta çok seviyorum dövmeyi özellikle yazın bikinide efsane duruyo dilan polatın dövmesi varya o çok efso
Zumzugukodummuzzingillatirim Deletedmom_103 aşkım şort istediğim dövme var ama kocam diyoki çok erkeksi. Sen karısın diyor. Ne yani Ryuk yaptıramazmıyım diyorum. Kendide kuzgun kanadı yaptıracak. Diyorum benim nerem eksik, söylüyor açıkça dldçsçsşd
Zumzugukodummuzzingillatirim tavuklupilav aşko tüm hayvanları seviyorum. Hayvanat bahçesine dönerim sıkıntı büyük…
Zumzugukodummuzzingillatirim Pinklove yarası olan söyleyemeyen biridir. Aklıma lale geldi türev hesapla gelip yaranıp sonra trolleyip gidiyor.
Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson aşkım keçi ayaklı ama insan gövdeli ama kafası keçi olan şeytan tasviri. Aslında anlamı çok farklı eski bir mit kendisi ama kocam korkarım diyo
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim aboo kız kızım bende korkarım ondan 🥴 umos da korkar kizzz dicektim de anası gibiyse korkmayabolir 😅
Tugceatabey Zumzugukodummuzzingillatirim o eksik olan söylediği şeyi yaptırman yokmu peki lksjdflskdfj tamamlanmış olursun lsjkdf
defneemom Zumzugukodummuzzingillatirim bileğime yaptırdım diğer bileğim boş 1 çocuk doğurma hakkım kaldı o zaman😂
Zumzugukodummuzzingillatirim defneemom yok aşkım vücudunun farklı yerleride olur, hani yoksa benim çocuk yapma hakkım yok hiç olmadı çünkü umayım kaçak bebe oluyor dmdösös
Pinklove Zumzugukodummuzzingillatirim Biliyorum seni canım, şaka yaptım. Herkesin inancına saygı duyarız.
Deletedmom_106 Zumzugukodummuzzingillatirim jsjsjs şaka şaka kanka biri bana yorum yapmış ama yorumlar yok linç mi yedim ben