cahillesohbetikestim Zumzugukodummuzzingillatirim o kadar diyorsun o zaman minnak dövmelere bakmak lazım 🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim dilay_06 Medusa güzel ama hem iyi bir dövmeci hemde güzel bir tasarım lazım.
Zumzugukodummuzzingillatirim cahillesohbetikestim yok aslında var şuan umayın doğum haritasını yaptırıcam sonra kalan yerlere bişi arıyorum…
Tugraseda Zumzugukodummuzzingillatirim doğumdan sonra bende yaptırıcam iki oğlumu içeren bişey yaptırmak istiyorum karar veremedm hala🥹
Sacmalama_engiinn 1Gozde1Yusuf- yok daha hiç değiştirmedim ismimi foruma katıldığimdan beri tanışmak istersen teklifini kabul ediyorum bekarım 20 yaşındayım kriterlerim zengin ve yakışıklı kabul ediyon mu ejsgdsj
Zumzugukodummuzzingillatirim dilay_06 yani garanti için Cleopatra iyidir. İstanbuldaysanız golden arrow da iyi kadıköyde. Karınca tattoo da öneririm… Kadın tattoo artist isterseniz onda da var bi kaç tane. Hem tasarımı hemde işçiliği iyi…
Sacmalama_engiinn 1Gozde1Yusuf- şaka maka biyana ppne baktım taş gibi hatunsun esmer güzeli yavşamıyorum yanlış anlama djgdusj
Zumzugukodummuzzingillatirim 1prensesimm kızımın dövmesi hazır. Gökyüzü haritasını çizdireceğim. Yanına bakıyorum ben.
Zumzugukodummuzzingillatirim Biroglanannesiii yangın yeri heeep buralar sayemde ypk şikayetttt İcardi gibi karıyım aşkım…