kucukbebek Kızlar ikitane küçük beyaz yolluk halım var onları kendim yıkamak istiyorum. Diğer büyükleri vericem yıkatmaya. Sorum şu nasıl kar beyaz olur, tüyolarınız var mı? Ne kullana bilirim yıkamak için?🫧🩵
Serra3434 kucukbebek kalip sabun yada camasir tozuyla suyu en son yumusatici dokunde yumusacik oluyo kabarik duruyo
Mutlulukkk kucukbebek videolarda falan paylasiyorlar goruyorum yaa, arap sabunu kullanabilirsiniz, beyaz sabun olabilir ve normal camasr yikarken kullandigimkz deterjanlardan da olabilir. Bunlar beyazlatiyor diye biliyorum 🌺
kucukbebek Mutlulukkk Aramadasimizda arap sabunu demis ama yurtdisindayim bulurmuyum bilmiyom, beyaz sabun ariel fln kullanirim artik
kucukbebek Pnr_KMRC1 https://mutluresim.com/image/ngCyej Boyle birsey mj canim arap sabunu? Ben yurtdisinda yasiyomda bilmiyorum
Pnr_KMRC1 kucukbebek evet cnm miss arap sabunu ilk baştaki çok iyi bunu halıların dışında tüllerin içinde kullanabilirsin tencere tava altındaki sarı lekeleri bile çıkartıyor bide zararsız kimyasal içermiyor 🫶🌸
Mutlulukkk kucukbebek bence vardir ama ismi ne olarak geciyordur bilemiyorumm 😂 aynen en kotu sabunla deterjan artk 😊