busra12ince Yenidoğan takım tulum kaç tane yeterlidir? Ben çok abarttım diye canım sıkkın şuna 10 u geçmiş müsrif mi davranmışım ?? 😢
Brn_cnn busra12ince yenidoğan bedeni çok kullanılmıyor eğer minik bir bebiş degilse. Oğlum 3450gr doğmuştu yenidoğan kıyafetlerini iki kere anca giymiştir. Daha çok 0-3ay alın ilk baş bol da olsa yenidoğan bedenine göre daha uzun süre giyiyor.
sonnenschein busra12ince bebeğe bağlı, benim bebeklerim 3 kilo altında doğdular o yüzden ben baya kullanıyorum 1 ay olacak neredeyse
Seval2468 busra12ince bebeğin kilosuna bağlı ilk oglum ultrasonda 3400 çıkmıştı 37. Haftada 4 kilo 56 cm doğdu aldığım yeni dogan ne kiyafet ne bezler hiçbiri olmadı. Şuan 3 takım aldım yeni doğan diğerlerini 3-6, 6-9 olarak aldım ihtiyaç olursa alırım hemen
_nigarr24_ busra12ince 0-3 aysa sorun yok,her gün birini giydirirsin. Ben aldıklarımın hepsini giydirdin🤭zaten bebekler çabuk kirletir ama yine de almayın artık. Hele bi doğsun sonra yetmezse alırsın
Deletedmom_116 0-3 ay yenidgan diye geciyo 9 takımım var başkada almadım zıbın 15 e yakın ama küçüklü büyüklü