Betussx Kızlar bulantılar kaçıncı haftada başlıyor ve ben migren hastasıyım bu tarz durumlar yaşadığımda aşırı şisdetli başım aşrıyor dayanamıyorum bulantı yaşadığım zaman ne yapmalıyım
Hizligonzales Betussx degisiyor aslinda ama genel olarak 6da 7de baslayip 12 13gibi biter. Benim oglumda 7de basladi 11de bitti simdi kizimda basindan beri vardi 13te bitti. Kiminin doguma kadar bile surdugu oluyor cok rahatsiz oluyorsaniz doktorunuza danisin bulanti ilaci yazar. Bide parol kullanabilirsiniz siddetli agriniz oldugu zaman
symag Betussx herkesi ki farklı oluyor. 8 de başladı 24 haftaligiz hala devam . Biter diye birşey yok yani. Belkide hiç mide bulantısı yaşamazsın ben ilk gebeligimde hiç yasamamistim
adatuna Betussx 6.haftada başlıyor ve kişiden kişiye göre değişiyor. Benim 16.haftada bitti. Baş ağrısı yapmaması için ben bulantım olduğunda gidip kusup rahatlıyordum. Baş ağrım olduğunda da parol içiyordum
ezgi-esk 5 haftalıkken başladı. Şu an 7 haftalık. İlkinde 8 haftalık başlayıp 19 da bitmişti. Ben prilam dr. Adında ilaç kullanıyorum gebelikte bulantı için veriliyor zararı yok. İhtiyacınız olursa sağlık ocağı bile yazar. İnşallah mideniz bulanmaz.