Selale_bati Kizlar bir gece icinde ellerim sisti yuzuk kaldi parmagimda cok acitiyor canimi ne etsemde cikmiyor sampuan yag sabun surmedigim sey kalmadi dahada sisermi acaba basina gelen illaki olmusdur nasil cikardiniz yoksa doguma kadar kalacakmi ogle dpgumdan sonra cekilirmi sis nornalde parmaklarim cok cok incedir
Gozdeerdem Selale_bati yüzüğü çıkardım takmıyorum ben canim. Benim şişiyor ellerim ayaklarım gün içinde ama iniyor arada.hep şiş kalmıyor. Sen de takip et indiği an çıkar.
Tgbylmz Elini tuzlu suda bekletsen şişliği insin diye veya yüksekte tutsan önce ödemini gidersen sonra çıkartmaya çalışsan olur mu ki dene istersen 😊
mmrv Selale_bati hic zorlama zorladikca elin incinip odem.olur iyice.. elini yukarda tut soguk tuzlu suya koy.. soguk su iyi geliyor..
Devran Benide bugün sağlık ocağı uyardı ellerim şiş belli yüzüğümü de takınca emanet gibi oldu küçük kaldı elime alyansım çıkart takma dedi sıkışır çünki dedi
Selale_bati Hicbirsekilde cikmiyor sabun sampuan yaglar denemedigim sey kalmadi😔 yara olmaya basladi artik mecbur kuyumcuda kestirip cikartdircam 1gece icinde aniden sisti zaten yomsa cikarcakdim bende nornalde parmaklarim cok cok incedir