KumCi Fdmk hayır şimdilik şekerle aramda bir sorun yok fakat bir dönem dondurma yapıyordum eşimin arkadaşının yerinde çalışıyordum içinde neler var biliyorum yemeye korkuyorum o yüzden 🫣
bebislerhakkinda SevgiKNGR ayy bende aynıyım hatta su içince karnim sisicek sis gozukecem diye içmek de istemiyorum normalde de içmeyen biriydim. 1 lit yada 1bucuk anca
KumCi Fdmk değişik katkı maddeleri koyuluyor tam hatırlamıyorum ama sadece meyve yok içinde, o sıvıları katılaştırmak için bir sürü değişik toz malzeme koyuluyor
handeserdes SevgiKNGR rengarenk 1 lt şişem var. üzerine silikonlu stickerlar yapıştırdım. günde 3ltye yakın içiyorum o sayede. 30 kere tuvalete gidiyorumdur belki de 🤦♀️ zevk meselesi tabi ama o sürekli evde yanımda. hoşuma gidiyor ondan içmek.
Bal_1604 KumCi Aynen öyle icebilen bizim yerimizede içsin 😂 bazen sıkamiyorumda mecbur hazır içiyorum meyve suyunu yapicak hiç bisey yok
KumCi Bal_1604 içelim bacım hiiç bişi olmaz sonuçta en sağlıklı şeyin bile fazlası zarar ayarın olsun her şeyi ye iç :)
handeserdes SevgiKNGR işim de tasarım olduğundan bana ambalajı güzel olsa b.k bile satabilir bu dükkanlar :) bayılıyorum tasarım ürünlere.
reisMom SevgiKNGR su tüketmek biz kadınlar İcin her evrede cok önemli aslında bebelikte, emzirirken, kilo vermek isterken, idrar yolu enfeksiyonundan bile kurtulmak isterken ama maglesef bende 2 L su zor tüketiyorum
SevgiKNGR reisMom 2 lt zor içiliyor yaa yazın tam sıcağı olsa neyse havalarda daha serin 🥲 evet çok önemli aslında tüketmek her aşamada
SevgiKNGR Cigerekacankedituyu ay evet işte yaa bildiğin bpgazımda kalıyor takılıyor bu kadar içmek bayıyor beni aayyy😵💫😂
reisMom SevgiKNGR yatak odanıza, salonunuza, mutfaga doldurun şişe sürahi İcine gözünüz gördükce bir yudum da olsa icmeye calışın
PervinY SevgiKNGR Pipet ile içince daha kolay oluyor. Bide içine elma vs bişeyler atarak tatlandır belki hoşuna gider. Ben biraz serin olunca pipet ile daha kolay içiyorum. Hava güzel olduğu zaman dışarı yürüyüşe çıkıyorum daha çok su içiyorum susuyorum mecbur çünkü.
Freyan Suyun içine limon dilimleri salatalık mevsime göre meyve çilek erik vs atıp tadını değiştirebilirsiniz o sekilde içiyordum ben de bi ara şu bile kokuyordu bana