Syma_07 Kızlar doktorum haftaya gebe polikinliginde değil hafta içi gitmem gerekiyor önerebileceginiz doktor varmı ?
Hulu-72 Syma_07 ben şimdi geldim hastaneden normalde özel takipliyim arada etliğede gidiyorum tahlil yapmak için.. serap topkara sucu hocaya gidiyorum çok tatlı çok ilgili biri tavsiye ederim
Syma_07 Hulu-72 serap hocaya almayı düşünüyorum başka kimseyi bulamadım hafta içi memnunsunuz demi ona göre alicam
Hulu-72 Syma_07 evet ben çok memnun kaldım iki defadır ona gidiyorum yaklaşımı çok güzel ve kendi bakıyor asistanları değil
Gm1709 Ben Muğla’dan Ankara’ya geleceğim haftaya. Geldiğimde 32 hafta olacağım ve kısmet olursa doğumum orda olacak. Rica etsem hastane ve doktorlar hakkında beni biraz bilgilendirir misiniz ? 🥰
Syma_07 Gm1709 randevu için Kadriye Erdoğan Ecem Dilan dumani öneririm doğum içinde burda doğum yapanların postlarini okuyabilirsiniz doğum yapmadım henüz yanlış yönlendirmek istemem 😌
Destkar Syma_07 merhaba bir sorum olacak,yardımcı olursanız mutlu olurum, ben ilk kez randevu alacağım MHRS den almaya çalışıyorum fakat doktor seçmeden önce poliklinik seçmemi istiyor o konuda bilginiz var mı acaba. Neye göre poliklinik seçiliyor