123esr_ Ben çatı muanesinden korkuyorum. 2 haftada bi gel dedi nst için ama muane eder diye korkumdan gitmiyorum 36.haftayım yarın
Aysegulinanc 123esr_ 37 de yaptı doktorum inan hiç korkulacak bişey değilmiş çok korkarak gitmiştim bende ama 2 saniye süren bişey anlamıyorsun bile
Hsb34 123esr_ hiç korkulacak bir şey değil ben 29. Haftamda oldum acilde, saniyelik bir şey nefes alıp verip atlatırsıniz, zaten o bölgede sinir olmadığı için hissedilmiyor tıpkı vajinal muayene gibi kendinizi kasmayın
Bussah Bugün kontrolüm vardı 35+5 çatı muayenesi oldum 2 saniyelik bi işlem hiç korkulacak bişey yokmuş 🍀
Htcsnmz03 123esr_ bende açıklık yoktı zaten sonrasında da bir sorun yaşamadım ikisi içinde aynı durum geçerli kimilerinde leke geliyormuş bende o da olmadı mesela kişiden kişiye değişiyor bu durumlar
Htcsnmz03 123esr_ bildiğim kadarıyla olmuyor ama tabiki onu doktorunuz bilir ben bişey diyemem ama sorun olacaksa neden yapsınlar ki 🤷🏻♀️muayene olmadan sorarsınız içiniz rahat eder
Ferayldz 123esr_ 40+3 te dün oldum bende cok korkuyordum. Ama korkulacak kadr değilmiş hiç acımıyo desem yalan olur ama sanıyelik bı acı oluyo hemen gecıyo bazılarında oda olmuyo o yüzden sen acıycak dıye gtme sakın ol hemen bitiyo zaten .
dh160 37+2 de yapıldı bana ilk defa biraz acıdı tabi ama saniyeler sürüyor gerçekten benim ilk kez olduğu için korkudan kendimi sıktım o yüzden acıdı sonrasında kanama lekelenme falan olmadı