Ceydaab papatya-0 hadi inşallah güzel sonuçlar olur ben çatlamadı heralde diye düşünmüştüm demekki değişebiliyor ağrı durumu😊
Tgcedlbdk Kızlar ben letu iğne yapalı 15 günü geçti yaptıktan 3 gün sonrası bastırınca bir ağrı oluyordu herhalde kist yaptı.Suan adetime 4 gün var hiç bir belirtim yok malesef doktor yumurtalarımın güzel büyüdüğünü söyledi ovulasyon testinde de pozitif gördüm ama hiç belirti yok erken gebelik testi aldım yaptım bugün negatif hiç silik.bir görüntü bile yok çok umutluydum bu ay neden olmuyor bilmiyorum hiçbir sıkıntı yokken neden böyle oluyor
Ceydaab Tgcedlbdk çok takıyoruz sanırım ondan olmuyor da insan da olmadıkça düşünmeden yapamıyor işte🥲
EsraArslan81 Ceydaab ben 4 senedir her ay aynı çatlatma iğnesini kullanıyorum ve hiçbir şekilde ağrım olmadı ve her seferinde çatlamıştı yumurtalarım bence ağrıdan kaynaklı değil içinizi rahat tutun
Mothertug Kızlar merhaba. Ben de bu ay letu kullandım 20cm di iğne oldum. Bugün iğnenin ikinci günü sabah kasık ağrısıyla uyandım beyazımsı akıntı da vardı. Sizce çatlama ağrısı mı bu, bu ağrı olunca tutunuyor anlamına mı geliyor ki inşallah öyleydir