Ftm_22 Klomen kullandım 5 gün sonra doktor 6 gün sonra iğne yaptı biri 21 mm diğeri 16 mm olan yumurtan var dedi 3 gün sonra kontrole gittim ikiside çatlamış dedi sizce ikiz olma şansı var mı başına gelen var mi
Pamuk Ftm_22 Klomenle genelde birkaç yumurta büyüyor çatlıyor.Ama okuduklarım hep tek gebelik.Nasip isi💜
Mucizemses Ftm_22 bende çok istemiştim ikiz olmasını ama o olan 1 taneyide kaybettim yeterki sağlıkla doğsunlar
Ftm_22 Mucizemses geçmiş olsun canım rabbjm hayırlı şekilde kucağımızi doldursun özel değilse neden oldu
Ftm_22 elifsen yaaa Allahım deliricem inşallah yaa inşallah 🤩🌺sağlıkla kucağına al sağ salim inşallah peki sizin yumurta boyutları ne kadardı ve ailenizde ikiz gecmisi var miydi
elifsen Ftm_22 çift yumurta ikizi kuzenimde var. zaten kadının genetiği ile ilgili çift yumurta ikizliği. adetin 11.günü 20 cm yumurta. 13.günü 21 cm yumurtam oldu. 11 haftalığım şu an
Gulcannnnnnnn Ftm_22 benim de ailemde ikiz vardı hem anneannemde hem babaannemde hemde halalarımda ama anne tarafından geliyormuş o gen :)