Deletedmom_116 Kızlar hadi bisye yapalım Şuan doğumda olan ve doğumu bekleyen isteyen şansı gelen herkes için zikir toplayalım ♥️♥️ öncelikle doğumda olan @beyzacmvrc Ve doğumu bekleyen @Burnumageliyoduslkmsn ve ben😁 Daha sonra ismini bilmediğimiz ve Denk gelip görmediğimiz buttun doğumda olanlar için duaya davet ediyorum herkesi♥️♥️
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_116 Hemen fırttt diye doğurrusunız hepiniz insallah sıra geldiğinded3 bizlerrr 😘♥️
Alimenur Deletedmom_116 rabbim hayırlısıyla şunlar bi doğursun da sıra bana gelsin artık yarebbel alemiiinn🤲🤲
alisko Deletedmom_116 İnşallah nerde bebeğini kucağına almak üzere olan varsa hayırlısıyla, bir avazda nasip etsin Rabbim bir de ayetel kürsi okuyalım koruyucu kalkan niyetine <3
Eylulmom_ Deletedmom_116 ey yüce rabbim şu pıtırak kızlara artık su gibi doğumlar nasip et aminnn 🤲🏻🥰
Burnumageliyoduslkmsn Ya rabbel alemin hepimize Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine hayırlı güzel kolay doğumlar nasip eyle Yarabbi. 40+4 dua bekliyorum ,❣️
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn Allah im önce sen Ve ismini bilmedigim doğumda doğumu bekleyen bütün annelere yardım etsin ♥️♥️
Deletedmom_116 YuvarlanamayanPaanda Amin canım İnşallah herkes Evladına sağlıcakla bı avazda kavuşun🌹
YuvarlanamayanPaanda Deletedmom_116 sağlıklı hayırlı ve en güzel şekilde doğum nasip etsin tum hamişlere insallah
Alimenur Deletedmom_116 unuturmuyum canım aaa😅 bende doğurcam eninde sonunda ama benim duam biran önce sizin hayırlısıyla sağlıcakla doğurmanız tabi sonra sıra bana gelsin sizde bana dua edersiniz😅😅
Deletedmom_116 Kızlar haydin duaya ♥️hamilelerin Ve isteyenlerin duası kabul olur ♥️🌹Bibeiinize faydamız olmucakta kime olucak haydin
Deletedmom_116 Alimenur hahah Çekenler bı an evvel kurtulsun aşkoo da sıra gekince dualarımız hep seninle ve bekleyenlere♥️