MelikeBulut Adet göre 8 haftalık olmam gerekiyor ama doktor geç döllenme dedi şuan 6+2 imiş bebek bugün kalp atışını da duydum çok şükür herşey yolunda dedi ama hala bı korku var böyle olup sağlıklı ilerleyen var mı
16321 MelikeBulut benimde adete göre 10 haftalık olması lazım ama 7 haftalık geç döllenme dedi aynı şekilde normal bence
Gultacimm MelikeBulut normal canim korkma yani bende de ilk baslarda oyleydi sonrasinda haftasina uygun oluyor
ogretmenHnmm MelikeBulut ben varım 2 hafta gec dollenme olmus 7 haftalik diye gitmistim 5 haftalik çıktı sadece keseyi gorebilmistik o zaman. Sonrasinda zaten haftasini yakaladi son adet tarihiyle uyumlu oldu yani. 30 haftalik olduk bile.
Yaprakkkk MelikeBulut benimde hep 10 gün onde çıkıyordu bebeğim hep ama. 20 24 haftalikken detaylı ultrasonda perinotolog erken döllenme olabilir adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilirsin dedi. Değiştirdi sürekli önde ya da geride çıkıyorsa sizde detaylı ultrasona gidince eski ultrason fotoğraflarını götürün hani boy kilo yazan grafik şeklinde verilen. Belki geç döllenme olmuştur sizinde degistirirler
Seymanurbozdag12 Bende de aksine 1 hafta ileri söyledi benim kendi hesabıma göre 1 hafta geri neden ileri söyledi ki daha kalp atışını da duyamadık bu pazartesi gidicem insallah duyarız