Eceee Cidemu sağlık ocağında kan testi yaptırmaya gidince doktor yazdı hemen 12 haftaya kadar kullandım folicus du adı
01180322 Femibion hamilelik öncesinde de verdi, sonrasında numaraları yukseliyo. Gebelik öncesi 0 di şimdi 1 i kullaniyorum
Cidemu Teşekkür ederim hamileyim bende allah nasip ederse 5 haftalık daha doktora çıkmadım. Sizlere sormak istedim.
yagmurveyerdeniz Cidemu hamile kalmayı düşündüğüm an başladım, tabletin adını hatırlamıyorum ama 2 ay kullandım. 3.ay hamile kaldım folbiol’e geçtim, gebeliğimin 3.ayı bitene kadar kullandım. 3.aydan sonra da demir, omega, d vitamini, magnezyum
nino033 yagmurveyerdeniz folibol dozu çok yüksek bende gebe kalmadan önce kullandım başka doktor hemen biraktirdi
Zeykan Cidemu hamile kalmayı düşündügümden beri kullandım 4 ay kullandım sonra hamile kaldım hamileligiminde 3.ayına kadar kullandım sonra başka bir vitamine geçtik
Mersinan Cidemu hamile olduğumu öğrendiğimde başlamıştım doktor tavsiyesi ile 4 haftalıktı bebeğim, foliday kullanıyorum ama vitaminlere göre değişiyor doktor tavsiyesi ile kullanman en mantıklısı olur. Ayrıca sadece hamilelikte değil bebek düşünen bireylerde kullanabilir.
Ftmlhn Cidemu normalde hamilelik düşündüğün anda 3 ay önceden kullanmaya başlaman lazım ama plansız bi gebelikse öğrendiğin an doktor kullandırmaya başlıyor ben folidays kullandım 12. Haftada bıraktım ocean mommy multivitamin kullanmaya başladım onda da var folik asit
Kukulikukuli12 Cidemu hamileliğimdi öğrenir öğrenmez başladım. Elanatol 1 kullanıyorum. İlk hamileliğimde doktor tavsiyesi üzerine onu kullanmıştım. 2.de direk başladım 🤭 4.hafta