beyzacmvrc 1 cm açıklık var el ile muayeneyke biraz daha açtılar 2 cm oldu sanci cikti birsz suyum bitmiş Suni sancı verecekler dogumhaneden çıkarmıyorlar burda cekcekmisim sanciyi cok korkuyorum Yakınlarını arada alxaz yanına dediler nolur dua edin kolay olsun @Burnumageliyoduslkmsn @Deletedmom_116
Burnumageliyoduslkmsn beyzacmvrc guzelimmmm benimmm bir avazda kurtar hayaldi gerçek oldu benden önce doguruyorsun ayy çok heyecanlı habersiz bırakma benii
Fik Allah kolay doğum nasip etsin canım benim sen bebeğine bebeğin sana sağlıkla kavuşsun inşallah rabbim sizi korusun 🥺😍
_nigarr24_ beyzacmvrc hadi bir avazda😍Korkma ve bebeğine kavuşacağın ana odaklan,herşey bir anda geçecek🩷
Deletedmom_116 Burnumageliyoduslkmsn 😂😂Haftası ufak olup doguyolar benimde gözüme çok batiyolar aşkoo olmuyo boyle
Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 Naime hanıma şikayet edelim askıya alsınlar erken doğurmak yasaklansın 😂
beyzacmvrc Burnumageliyoduslkmsn Deletedmom_116 summes sebile yesserah ayetini okur musunuz benim için