Medine_yasar05 elaweannesi Uygulamada 82gün ama sezaryan olacağım için 37haftalık alacaklar son 61 gün oğluşumla 💙
elaweannesi Sari18 aynen canısı dün gece yatakta kudur kudur sağ sol ettim durdum eşim artık uyu diyor en son oturdum böyle mi uyuyacaksın dedi ewet dedim😅
Sari18 elaweannesi ben dogurdum canım darısı basınıza insallah sağlıkla alın evlatlarınızı kucağınıza
elaweannesi Sedadgr benimde kızım war oğlum olacak şunat 11 doğumlu kızçem aynı gibiler ama benim oğluş ağustos ortası gelecek inşallah 😍
elaweannesi Gozdecevik bende daha hazırlamadım ya çok geçmiş olsun balım hangi şehirdesin zamanla ayarlarsın inşallah wakit war daha sıkma canını hem ikinci bebek ablasının kıyafetlerini giyer diyeceğim kaldıysa yani🥺
Gozdecevik elaweannesi sağolun Hatay İskenderundayim ablasının kıyafetleri var bir iki parça daha alınca da hazırlarım inşallah çantayı ben ikinciyi düşündüğüm için hep hemde ara renkler olduğu için hiç birini vermedim ikincimize nasip olacak inşallah
elaweannesi alimerve aynıyız herkes oğlun olunca kızına dua edeceksin diyor bende olsun genede hemen doğsun göreyim hawasındayım bazende korkuyorum tabisi yetebilecek miyim diye allah kolaylık wersin hepimize kuzu kaç aylık kızın🥰