Yasemin__ elaweannesi son 20 bizimde çok şükür herkes diyo son zamanlar geçmek bilmiyo bana göre de hemen geçti ya 🥺🤲🏻🥰
Cicegim38 Yasemin__ valla bana gorede hemen geçti 😂 benimde 20 kaldi ama hemen bi duydum hamileyim bi duydum dogrucam 😂😂😂😂 oyle hizliydi
Enes_fatma elaweannesi benim de 75 sağlıkla gelsin bebişlerimiz, güzel kızım annen seni sabırsızlıkla bekliyor 🥺😘
elaweannesi Bereket_4153 Çok tatlı inan kızım yeri de çok başka yani kızım var erkeği tatmadım diye belki ama kız çok nazlı cilweli oluyor ya sağlıkla gelsin minnoşun
Youngmotherr elaweannesi böyle giderse sezeryan olacak suni sancıyla doğum yapılcaktı erken doğum ama bebek transvers duruş duruyor düzelmezse sezeryan
minikprens_71 elaweannesi normal istiyorum da doktorum normal doğum yapmıyo insanı sezaryena teşvik ediyor😒 ama ben inatla normali istiyorum 😂
elaweannesi AdrianaJelly aşko erken almıyor mu sanki benim de sezeryan ikinci bebeğim program 87 diyor ama 75 gün sonra alacak doktor
AdrianaJelly elaweannesi bir tık erken ama benim gebelik şekeri tansiyon çıktı maalesef 🤷🏼♀️ mümkün olduğunca tutup alıcak canım☺️