Nursena0378 elaweannesi Şafak 13 🥰♥️ Heyecan dorukta bebişim biraz minyon 2700 görünüyor ama bakalım ne kadar doğacak zaten normal doğum istiyorum İnşAllah doğumu kolay olur
elaweannesi Nursena0378 o zaman kolay olur annesi heyecan yapma hiç doğunca sütünle bir güzel kilo alır inşallah
yinehamile elaweannesi benimde ikinci hamileliğim uygulama da oğluma kavuşmam için son 47 yazıyor ama sezaryen olacağı için daha erken gelir😊
Mervecyln elaweannesi Onun için daha hiç bişi demedi doktorum salı günü randevum var belki o zaman söyler
elaweannesi Oznurdediler sancı gelirse açılma ws olur arası az iki bebeğimin normal yapamam risk diye sancıdan önce alınacak
Gozdecevik elaweannesi sağolun Hatay İskenderundayim ablasının kıyafetleri var bir iki parça daha alınca da hazırlarım inşallah çantayı ben ikinciyi düşündüğüm için hep hemde ara renkler olduğu için hiç birini vermedim ikincimize nasip olacak inşallah
Smyye62 SevilArs1 bu bebişler çok fenalar meraktan öldürücekler bizi . 😝Ya ne güzel saglıklıkla kucagınıza alırsınız inş :)