Esmanrr eeelliiifff Ağrınız sancınız var mı hiçç Benim son 1 günüm var ama hiç tık yok ve kızımın kilosu biraz fazla ilerliyor ne olucak hiç bilmiyorum 😏 Yarın doktor tekrar çağırdı detaylıca konuşup karar verelim dedi nasıl olmasına
Smyye62 elaweannesi 56 🐣ilk bebeğim çok merak ediyorum oğlumu acaba nasıl diye 2 aydır pozda vermiyor heyecandan ölüyorum 😝
SevilArs1 Smyye62 İyi yine sizinki iki aydır poz vermiyormuş.. Ben malesef yüzünü tamamen hiç göremedim. Hep elleriyle kapatmıştı miniğim. Hatta eli yüzünde poz veriyordu hep.. ilk hamileliğim Salı günü kavuşucaz ve görücem kısmet olursa 🥺❤️
Tubik1612 cerenakgl bende kasılma olmadığı sürece nasıl yattığımı bile anlamıyorum çorap giyerken can çekişiyorum sadece 😂
cerenakgl Tubik1612 evet çorap giyerken,ayak tırnakları keserken,vücut temizliği ,banyoda eğilme kalkma vs…… 😂😂😂 Allah yardım etsin cümlemize
nevermindcanim elaweannesi ay benim ilk hamileliğim 105 günüm kaldı, o kadar hızlı geçiyor ki hiçbir şey anlamadım diyebilirim, sağlıkla gelsinn bebişş👩🍼
Smyye62 SevilArs1 bu bebişler çok fenalar meraktan öldürücekler bizi . 😝Ya ne güzel saglıklıkla kucagınıza alırsınız inş :)